產前產後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章

請幫忙

我睇0左0的bun bun, 想問下大家意見會點選.

1. 有外國工作經驗, 所有野都合乎我要求, 但係身形太細粒.
只得4呎半.我驚佢晾衫時跌落街.同埋年紀大0左0的 - 30幾歲

2. 無外國經驗, 後生不過30歲. 但係其他要求overall 都ok.

我要求如下:

揍new born, 打理家務同煮飯.
違規簽名-超版代刪

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 請幫忙

如果係我就會揀第一個.....佢都好有經驗啦....佢自己都識得保護自己....晾衫呢樣野唔使太worry.....30幾歲先好..人生經驗好d...請d年青既一來要重頭教...二來未定性....我之前有個一放假就好似放監咁....講明要9:00前返home..佢次次都過時..有幾次仲話要晌人地home過夜....死唔死 =.=....
之後轉左個差唔多35歲既....做野好有分吋...講一次就做足比妳...同埋好有交帶...根本唔使擔心既..又有禮貌..仲識得教個女做功課.....之後因為要嫁人返菲律賓先無做.....
不過妳自己諗咯...個個人要求都唔同..我就唔會介意年齡既問題...只不過聽得太多年青果d sa sa滾多姐.....
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

伯爵府

2019勳章

揀第1個

男爵府

我都會揀1 號, 因為有經驗會易教的, 太後生驚佢未定性or中途話要結婚唔做

男爵府

我選1,30幾我唔覺得老喎,帶NB最好請己婚,自己都生過會好D,身形太細粒唔代表佢做唔到野喎.

男爵府

2019勳章

但係第一個未結婚, 只係有揍nb0既工作經驗. 會唔會差0的?

另外0個0的就只係菲律賓做過, 雖然結0左婚但後生, 我驚佢0地會home sick....
違規簽名-超版代刪

首頁

尾頁

跳至