烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

邊度有好食的煲仔飯 ?

如題

別墅

Re: 邊度有好食的煲仔飯 ?

我個c6 會同我去廟街食囉, 名就唔記得啦, 不過個間嘢都有幾個鋪位架
Ah B

別墅

銅鑼灣登龍街 - 新翠華....
天后永興街垃圾房側邊街 - (唔記得咩名, 但個有得打邊爐同食煲仔飯)

翡翠宮

我都想知呀, 上年仲去開旺角金聲戲院隔離果間, 但今年
已經執左 ...... :-( :-(

大宅

BB6392 寫道:
我個c6 會同我去廟街食囉, 名就唔記得啦, 不過個間嘢都有幾個鋪位架

係咪$20有煲仔飯, $20有蠔餅咁架
:wave: :wave: :wave: :wave: ~~Jamie * Katie~~

民房

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章

都係登籠街---新翠華, 記得要花茶飯底!

男爵府

2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

登籠街新翠華==超級正,不過D位好窄好窄同埋好多好多人,帶住小朋友唔岩去。

這世上有個不變道理,那就是耶穌愛您

複式洋房

廟街果間係咪叫" 興記"
我都係去果間, 不過聽你地咁講, 我都想去登龍街試下

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

超級正 ==咁就一定要去試下

anniekwok 寫道:
登籠街新翠華==超級正,不過D位好窄好窄同埋好多好多人,帶住小朋友唔岩去。

伯爵府

好媽媽勳章

candietweety

請問咩叫 '花茶飯底'

洋房

"花茶飯底 " :將玫瑰花茶放入飯裏面,有幽香味道。

大宅

原本我都係去廟街,e家都要試下新翠華先得.
[link=http://lilypie.com][img noborder]http://b1.lilypie.com/3ZtTp8.png[/img][/link]

洋房

得唔得呀
doracmon 寫道:
原本我都係去廟街,e家都要試下新翠華先得.

大宅

"花茶飯底" ...真係要試下

首頁

尾頁

跳至
熱門主題