跳至

首頁

尾頁

大宅

你地買左暖爐未?

你地買左暖爐未, 是什麼牌子, 什麼價錢?

複式洋房

Re: 你地買左暖爐未?

未呀!係咪真係須要KA???
老公仔I LOVE YOU !!! 晴晴I LOVE YOU TOO!!! [img align=left]http://my.so-net.net.tw/petitpois/msn/emotion/365/Emotion_036526_9c_WWW_CAKE_IDV_TW.gif[/img]

大宅

未買...但準備要去買....所以睇吓呢度有咩好介紹先

別墅

已經用緊啦!innotec!ok!房用.$6百幾.

大宅

Many people bought this brand ah.....Really good
?-(
Joey_Au 寫道:
已經用緊啦!innotec!ok!房用.$6百幾.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我用 kentwood 都 oko架

別墅

好多朋友介紹用尼隻牌子.

子爵府

我岩岩都買左innotec, 暫時都ok

大宅

我用Princess陶瓷暖風機,HSBC信用咭積分換,夠暖,不過吹熱風出黎有d乾燥

男爵府

我都係innotec, 係申請信用卡換既, 不過仲未用過~

大宅

我買左個Rowenta,九百幾, 因為高d. 陶瓷的, 不會乾.勁快暖. 我只用過一次, 今個周末可以用啦!

大宅

magkk,
係咪黑色長高身架 ? 我都想買你呢隻呀....見個 sales 話今年新出既, 睇完你既 comment 應該唔錯喎

magkk 寫道:
我買左個Rowenta,九百幾, 因為高d. 陶瓷的, 不會乾.勁快暖. 我只用過一次, 今個周末可以用啦!

別墅

I bought Comfortec, around $400. I used it today but it seems not warm enough.. A bit worried what to do for this weekend - temperature will drop to 12 degree celcius :-(

大宅

Thanks for your cmmt.

Finnally I bougth "innotec"....will use it today morning.....

大宅

我上年夏天買左個Fortess, 因為係o岩o岩轉夏天,所以好平,但唔記得幾多$, 但都好暖架
3.315kg

大宅

尋日都買左innotec, 今日用左都覺得唔錯, 6百幾, 中原做特價, 仲系今年既model 黎添

別墅

felicityfun,

Which model of innotec did you buy ? Do you use in the living room, bathroom or bedroom ?

大宅

hokonepooh,

i don't know the model no because just bought from yesterday. I use in the living room when they

別墅

felicityfun,

Oh, I see.. Let me go and check it out. I bought Comfortec and used it in living room for bathing as well. My BB sneezed so I think it is not warm enough. Ar.. probably have to buy a new heater :-(

大宅

上年買左部 fortress, 700 幾左右.
開左間房好似夏天咁

首頁

尾頁

跳至