意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 2|主題: 127299

要教家中的四姐, 保護自己呀!

男爵府

國民生產總值:9006

要教家中的四姐, 保護自己呀!

頭先食完飯, 行返公司, 迎面見到兩位妙齡四姐 (我家的稱呼, 即係外傭)行緊, 不過就掛住傾計. 條街當時, 唔可以話算好多人.

佢地後面, 有個著四裝的中年男人行埋去佢地後面, 仲愈行愈貼果種, 個男人就好似行到想超越兩位四姐, 實質, 我就見到, 無咁既必要, 因為條街仲有位, 唔需要行到咁貼.

而我仲望到, 個死佬, 成邊身, 俟晒落個四姐到, 隻手仲點到佢patpat. 個四姐, 都有即時望下個男人架, 不過, 個男人梗係當無嘢照行, 個四姐, 無奈照同另一個四姐傾.

呢D男人, 真係好CHEAP 囉, 大家真係要教四姐, 好好保護自己呀.

珍珠宮

國民生產總值:33190

好媽媽勳章

Re: 要教家中的四姐, 保護自己呀!

想請咩叫四姐.

男爵府

國民生產總值:9006

四姐 = 印印 BUN BUN

不過, 我地驚咁叫, 佢唔開心, 叫佢四姐囉

珍珠宮

國民生產總值:33190

好媽媽勳章

oic, thanks.

禁止訪問

國民生產總值:2762

公爵府

國民生產總值:28578

好媽媽勳章 醒目開學勳章

呢d C男人真係賤.

別墅

國民生產總值:659

賤男人

大宅

國民生產總值:1248

畀面勳章

d 賤男人蝦d 外僱唔敢出聲, high得就high, 上得山多終遇虎, 睇下d 賤人幾時衰, 到時實俾d a sir笑饑不擇食。
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.