意見反饋
義工

想生BB 今日: 203|主題: 98961

跳至
我再次失去了BB

珍珠宮

國民生產總值:43747

畀面勳章 BK Milk勳章

我再次失去了BB

喺高齡之下有左,以為個天終於券顧我!
點知係宮外孕要即刻做手術,仲切除一邊輸卵管 :-( :-( :-( 點解個天咁對我,自問冇做個壞事.善事成日做,
點解會咁,今次已經是第三次失敗,第一次流產,第二次冇心跳,而家成日喊,覺得好灰,以後ge日子吾知點過,
(因為我老公勁嚴重想要BB) :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

國民生產總值:3651

Re: 我再次失去了BB

唔好唔開心啦....調理好身子, 再來過 !!!
add oil !!

瑪瑙宮

國民生產總值:131287

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

唔好喊, 調理好身子再黎過 醫生有無同你驗血check 下有無事

唔好亂唸野呀, 有乜事記得搵人講 :mrgreen:

大宅

國民生產總值:1023

:-( :-(
我都好明白你的心情,我諗你一定要調理好自己的身體。 努力努力

我的BB要健康快樂成長﹗ :-D :-D :-D :-D :-D

別墅

國民生產總值:654

chloe666:

唔好咁難過,仲有希望架!我個朋友做第1次IUI,10周無咗心跳;第2次做就宮外孕,又係無咗半邊輸卵管;最近做第1次IVF,
已經第17周啦,仲係雙胞胎...

我都試過小產的傷痛,不過最緊要係振作,養好身體!

子爵府

國民生產總值:11986

環保接龍勳章 畀面勳章

你一定要調理好自己的身體~一定會BINGO~

複式洋房

國民生產總值:268

唔好太難過,慢慢調理身子再努力過!
Take care!

別墅

國民生產總值:657

唔好太傷心, 再加油, 個天會知道的......

洋房

國民生產總值:98

chloe666,
我好明白你現在的心情,請你不要太傷心,好好保重自己身体!或者有奇蹟出現呢!!
我都是在等待奇蹟發生在我身上 :-P :-P :-P
我們一起再努力,加油 :wink:

大宅

國民生產總值:3583

唔好咁唔開心喇.....而家首先要調理好自己身體先

大宅

國民生產總值:1855

我好明白你心情, 真係好難過!!!

記住! 喊過就算! 要積極面對前路! 而家醫學昌明, 難受孕的都一定有辦法有bb!! (我都係此類人) 但係keep 得住個bb就比較困難...所以我地要一定調理好身體!! 真係ready 先再試!! 我相信下次就會有個healthy 的 bb!!

複式洋房

國民生產總值:299

Chloe666,

你要振作, 快d養好身子, 再努力過.

複式洋房

國民生產總值:180

Hi, Chloe,

請不要灰心, 我都是過來人, 我都失敗了 3 次, 第一次宮外孕, 第二次冇心跳, 第三次終於成功生了兒子, 第四次是在兒子 8 個月時再度懷孕但小產, 現在我兒子快 3 歲了, 我再要努力想生第二個 BB 陪他玩. 請不要放棄, 馬上補身及多休息, 2 - 3 個月後, 再努力加油 !!!

大宅

國民生產總值:1855

辣椒雪榚,

你小產兩次後隔幾耐先有jor仔仔? 有jor 仔仔時有無特別小心 and 安胎?

禁止訪問

國民生產總值:300

別墅

國民生產總值:689

chloe666,
唔好灰心,我地bk姊妹個個撐你架

大宅

國民生產總值:2549

好媽媽勳章 畀面勳章

chloe666,
不要太難過, 我明白你的心情, 要向前看,最緊要週理好身體, 我有信心你下次一定得, 不要灰心, 支持你.

珍珠宮

國民生產總值:43747

畀面勳章 BK Milk勳章

好多謝你哋關心 只有喺呢度我先感受到温暖.
由我做左手術到而家,我ge奶奶睇都冇睇過我,一個電話都冇,我聽聞佢話我有問題陀親都吾得,你估我想ga :-( :-( :-( 之前佢都成日講埋D說話暗示想我老公揾第二個 點解我會有咁ge家婆 :-(
我自己冇晒屋企人,所以呢段時間覺得特別妻涼,好吾開心,我老公又愚孝,我真係好難過 :-( :-( :-(

複式洋房

國民生產總值:426

Hi! chloe666

你千祈唔好傷身, 要好好休養。我都是過來人, 已經3次了! 我伏了8個月便發覺染色體有問題, 要催生, 8月剛生了, 1個鐘就去

男爵府

國民生產總值:8393

chloe666,

我知道你實在很難過, 因為我都經歷過, 以過來人的身份我知道時間及家人的支持是個最好的醫治心理創傷的良方, 希望日子慢慢的過你會放開些吧!

知道你的奶奶在這方面不支持你, 但老人家可能書讀得不多, 所以才會不体諒你的, 你就原諒她吧! 她想你們有bb也是因為她愛她的兒子吧了!

而你的丈夫你就要教導他, 因為丈夫也是你第一個孩子, 他們有時心思及很多事情上粗心大意, 你要切切的把你的心意告訴他, 既然你肯為他小產3次, 也代表你多麼的愛你的丈夫, 所以你要慢慢的把你心中的傷痛及擔憂一一的告訴他吧!

另外你連續3次小產, 我建議你要認真的倆夫婦一起去檢查, 有可能是你們其中一方出問題, 若果查出問題就可對正下葯, 那bb就快來找你了!
以馬內利, 神與我們同在! :-D  :-D

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.