意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 132|主題: 88967

有無媽咪會去將軍澳新都城3期"有樂町"

男爵府

國民生產總值:5650

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有無媽咪會去將軍澳新都城3期"有樂町"

嗰度好多麵包超人同HELLO KITTY嘢

伯爵府

國民生產總值:17254

熱血金章 BK Milk勳章

Re: 有無媽咪會去將軍澳新都城3期"有樂町"

我間唔中都有去架, 我仲儲緊佢d印花, 仲欠幾個就做到 vip 喇 :mrgreen:

民房

國民生產總值:5

佢哋D嘢平均貴過出面兩成或以上,我以前都有去買嘢,而家一定唔會再去

大宅

國民生產總值:2339

出面即係邊度啊, 我想買啊!

洋房

國民生產總值:260

我已經儲夠分有vip,"蛇" 你話出面平d, 係邊到呀, 我都想知可以比較一下,

大宅

lizac 寫道:
我已經儲夠分有vip,"蛇" 你話出面平d, 係邊到呀, 我都想知可以比較一下,

vip有幾多折架? 借個vip no.來買野得唔得啊?

大宅

lizac 寫道:

vip有幾多折架? 借個vip no.來買野得唔得啊?

伯爵府

我見牛頭角淘大商場都有一間舖頭賣面包超人, 都幾大間下, 價錢同 tko lee 間差不多~

蛇, 唔知你講ge係邊間呢?

民房

葵涌廣場3樓有一間都係賣kitty同包包嘢,平好多架,好似我係有樂町買包包相簿要328,嗰度228,仲有D毯,全部都貴百幾蚊一張
同埋我識人訂包包玩具,好平,如果你地睇中又唔急住買就睇下我可唔可以幫你地買啦

伯爵府

噢, 原來係葵涌廣場...我都知果度d野係平d, 不過真係無諗過會平咁多喎.......不過就算點平, 我都唔會走到咁遠買囉... anyway, 多謝你報料 :mrgreen:

男爵府

國民生產總值:7205

我都幫襯過佢幾次, 又係儲緊印花, 點知上次買咗條麵包超人屁屁褲, 之後係西田見到, 西田仲平$1x

民房

如果有西田card仲平

民房

國民生產總值:17

我都知道"有樂町"D嘢比出面貴少少,但係可能近自己屋企,又慣左幫襯佢,同個老闆娘又好熟,佢知我鍾意Kitty,我生左BB之後佢專登幫我係日本搜購D得意嘅BB用品,所以貴D都繼續同佢買,我有VIP No., 有九折, nausica 如果你想要的話,pm我呀! :lol:

大宅

國民生產總值:1101

Where is it locate at the Metro city 3? Selling baby clothes?

I also stay near by there, can I have the VIP no, so that I can cc66 there! Thanks!

洋房

國民生產總值:260

Sorry! 好奈無上過黎剛剛才睇到 nausica 要vip no. 但我見好多媽咪已提供了, 我都只得9折, 所以都不再提了, 如果需要時再pm我啦!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.