育兒好物

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Tommee Tippee 蒸氣奶煲 係咪made in china, 好唔好用呀?

如題, thanks

別墅

Re: Tommee Tippee 蒸氣奶煲 係咪made in china, 好唔好用呀?

唔好用 千祈唔好買黎用

AVENT好用d 我兩隻都有買黎用

大女用開AVENT既 我怕兩個D奶樽"撈亂"SO細女買左你講果隻用 點知領野 最後都係幫細女買返AVENT黎用

男爵府

2019新春慶豚圓

Re: Tommee Tippee 蒸氣奶煲 係咪made in china, 好唔好用呀?

我覺得ok喎

男爵府

我完左年半完全無問題, 護協個度買仲平d, 而家仲好似新出左隻智能既添

民房

Tommee Tippee 幾好用呀, 都幾平, 我上次係BB展買用到依家都好好, 買得過!!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

奶煲好用,又平,大女用AVENT同細女用DR.BROWN奶樽,都可以放到,不過TOMMEE TIPPEE既奶樽就千祈唔好用喇,因為大女試過用個咀會偏左,咁會飲好多風入肚架,我個時就即轉用AVENT~

[/url]

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Good!
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

別墅

我都係用佢地奶樽. Tommee Tippee 蒸氣奶煲 都好用.

別墅

[size=small]Tommee Tippee 幾好用丫~

首頁

尾頁

跳至