潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有沒有人曾在米蘭x賣過LV,請給意見

我有一個LV EPI袋想去米蘭x放,想請問有經驗者要有什麼技考?會否好低價同埋要講價嗎?

公爵府

好媽媽勳章

Re: 有沒有人曾在米蘭x賣過LV,請給意見

好耐之前陪朋友去過
你去多幾間格下價先
都要同佢地傾價架, 開個中位價比你, 你唸下佢再加小小咁

不過依家唔知係唔係咁做法loo, 因為都幾年前既事了

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我既建議係要去多幾間格價。
唔好怕麻煩。

試過同一條街,3間鋪都唔同價。

我個人覺得未必去死一間,巴x站都ok。
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

男爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

一定要去問多幾間, 我覺得米蘭x個價最低同個 "d" sale 泰道最差.

大宅

Thank you!!!

男爵府

有, 之前放左個 lv speedy, 我用到好殘, 佢地都收....

男爵府

殘晒既袋大約收幾多$$$呀? 有冇$1,000.-?

wilfredchan 寫道:
有, 之前放左個 lv speedy, 我用到好殘, 佢地都收....
wallacemama

大宅

Already went to TST米蘭x last night to ask the price for my LV EPI 黑色樹紋 Mandara MM 可斜咩或側咩 98%new and just use twice times and the original price is $9900, but 米蘭x only paid $3500 only. TOO LOW AND UNACCEPTABLE!!!!!

Any one can teach me how to sell my LV bag can higher price?

別墅

我之前放過兩個LV袋, 問

男爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

[quote]
chihinmom 寫道:
我之前放過兩個LV袋, 問

男爵府

wallacemama
佢收左我 2,500

男爵府

value_chan
可以放上網買, 係咩款架, 可吾可以post 上黎睇下

子爵府

放上yahoo或bk到嘛,好過益米蘭啦!!

大宅

100%真貨. 新款式,Mandara MM,條帶可以除下來調教成側咩袋 或斜咩袋,裡面有兩大格及一暗格,有磁石扭,亦有一格放電話,實用性極高,Size: 25cm X 33cm X 16cm ,少用,98% 新,跟 LV 塵袋. 有單,會影印給買家.
請看相Photo

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問巴黎, 法國站係邊?[/quote]

好多地方都有架,通常係米x站附近都有。

我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

想問下在bk點放?是否2手市場?

我都有幾個冇咩用過,而家好少用既lv袋.
1) 牛角袋 90%new
2) 雙面袋 95%new
3) gucci pvc 大奶粉袋 98% new

全郊都在專門店買,都係勁新,有冇mami有興趣?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題