跳至

首頁

尾頁

大宅

有需要著孕婦bra 嗎?

看書話懷孕兩個月開始應穿著專為孕婦設計的孕婦bra, 防止乳腺炎, 但我覺得我唔係大咗好多, 唔知換唔換好, 大家有何意見或經驗?
十月變形記: http://hk.myblog.yahoo.com/bibu-fish

複式洋房

Re: 有需要著孕婦bra 嗎?

你可以穿一D鬆身既bra先,因為個胸仲有得大

大宅

我初期都無用新bra 囉, 但到後期唔著唔得喇, 因為後期會大d, 你本身d bra 都會唔岩喇. 如果餵母乳要買哺孔bra , 方便好多

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我後期個大左.醫生都叫我出去買哺孔bra .之後我就去左珊珊孕婦時裝買.著左真係好舒服.都係$29個.ok 呀.同 之後都會方便好多.

大宅

我都覺得自己大左但埋舊個d已經實在係唔岩著,之前聽人講轉左d冇wir水gae,係舒服d
但前兩日去買大肚褲時,個sales話如果用普通冇wire會好易dum, 搞到我都唔知買唔買同幾時應該開始著孕婦bra

另外醫生話我個胎陀得低,個sales姐姐就建議我開始著孕婦專用的內褲,佢話可以防止個胎墜,同埋冇咁易腰痛,唔知係咪真的呢.....

有冇意見或者經驗分享下?

自家製手作仔,得閒來睇睇http://hk.myblog.yahoo.com/[email protected]

大宅

Tiffany.s :

where is 珊珊孕婦時裝 ? $ 29 for 1 bra ?? so good price ????

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

happy727

sales比左張卡片我.上面寫左三間分店:

將軍澳新都城三期1/L 142號 (寶琳地鐵站)
Tel: 3194 6338 / 9520 1038

馬鞍山廣場G/F 229號 (屈臣氏後面 / 渣打銀行對面)
Tel: 2630 9582 / 9811 1476

葵涌廣場G/F 70號A (葵涌運動場對面入口)
Tel: 3694 0384 / 6053 8904

yes.$ 29 for 1 and i feel so good.

大宅

happy727,
但珊珊

大宅

oojj :

mother world -- where is it ??

大宅

happy727,
Pls check from here:mother world

大宅

happy727,
if your existing cup size is OK, just remain the cup size cos the cup size ( same cup ) they sell is bigger than our existing one. The bras included 伸延扣 of the 圍帶。

大宅

hi oojj :

thanks a lot . ^_^ - unluckily the nearest shop is in Shatin - lets see when my oscar complete tmrw. and see if i have time to go

首頁

尾頁

跳至