意見反饋
義工
[2006年] 12 月 4 號我 BB 女 響嘉諾撒出生喇....

民房

國民生產總值:20

12 月 4 號我 BB 女 響嘉諾撒出生喇....

我本來想做無痛分娩...但 BB 過期居留同埋頭仔未落哂骨盤...所以最後決定開刀...我係三號晚八點多入院...辦理好入院手續後...上去二樓驗尿...剃毛...聽胎音...之後李福謙醫生來睇我...到 4 號早上六點半嬸嬸帶我去手術室做準備...護士幫我插尿喉 (我覺得一

大宅

國民生產總值:4288

Re: 12 月 4 號我 BB 女 響嘉諾撒出生喇....

恭喜你呀. 順利生左阿b女, 而家幾多磅呀?

我阿b都係12月4日出世呀!! 而家bb返左屋企點呀? 聽話嗎?
我個麻醉科醫生都提議我半麻, 不過我實在太驚啦, 所以全麻, 你都好勇敢呀!!
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

洋房

國民生產總值:200

Re: 12 月 4 號我 BB 女 響嘉諾撒出生喇....

大宅

國民生產總值:3947

辛苦晒你啦~~~~
睇見你地好多都生左....
自己都好心急, 唔知幾時生....

大宅

國民生產總值:1981

Congratulations!

該用戶已被刪除

民房

多謝哂各位!!!
我個 BB 3600 kg...
佢宜家響屋企都係

大宅

sumane, 你b女都幾好呀, 成8磅甘重. 我阿b而家都仲未追回收水前的體重(7 lb 3 oz).

民房

我宜家人奶加奶粉...我乳頭俾 BB 攪到好痛...聽日會帶 BB 見兒科醫生做檢查...我都唔知佢宜家幾重...希望 OK 啦...唔好要我擔心...希望你 BB 越來越肥肥白白.. :lol:

大宅

昨晚我兩隻手都麻痺晒, 可能你昨天去帶阿b見兒科醫生做檢查, 抱左成日, 攪到昨晚唔可以再照顧佢, 要老公成晚陪佢換片片,沖奶同餵奶.

你而家一日餵人奶餵幾多餐呀? 我比較懶, 而老公唔想bb肚餓, 所以d時時食奶粉. 我過兩日等隻手好d先再餵佢.

另外你阿b改左名未呀? 我找緊師傅改呀.

男爵府

國民生產總值:8447

HI, sumane

我都係12月4日生呀, 呢日好似都幾多人生喎.

民房

hellokitty1011...我每次餵奶粉前都先餵人奶後再補奶粉...因我奶唔多...一定餵唔飽佢...我 BB 仲未改名呀...仲諗緊呀...
燁媽媽...哈哈...12 月 4日真係幾多BB 喎...我本來有諗過十二月四號後

大宅

sumane, 燁媽媽, 你阿b幾點出世呀? 我阿b係5點幾, 之後我地可以一齊出來慶祝生日呀!

[quote]
sumane 寫道:
hellokitty1011...我每次餵奶粉前都先餵人奶後再補奶粉...因我奶唔多...一定餵唔飽佢...我 BB 仲未改名呀...仲諗緊呀...
燁媽媽...哈哈...12 月 4日真係幾多BB 喎...我本來有諗過十二月四號後

民房

我 BB 早上十一點幾...

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.