在職全職

跳至

首頁
23456...66

尾頁

伯爵府

Re: 唔知有無73年全職靚媽咪呢?

我成日都唔乖,中意行來行去,搞到老豆媽子而家要陪我周圍騰,尋日出院我走去CWB剪佐個超短超爽嘅髮型,今日一早又去佐市中心行街lo…

水晶宮

joannelai930 :
乜你都係73嫁?我又黎報到先!
我都係全職媽媽,大仔朗朗就黎6歲,細女穎穎19個月!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

剪髮O岩啦, 哈哈, 我都唔知幾後悔長頭髮黎坐月, 好緊張呀, 你生左出左院有可能就快D報喜呀
jjtseung 寫道:
我成日都唔乖,中意行來行去,搞到老豆媽子而家要陪我周圍騰,尋日出院我走去CWB剪佐個超短超爽嘅髮型,今日一早又去佐市中心行街lo…

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

係呀, 咁O岩O既 不過我仲有2個月先係全職媽咪
jk923 寫道:
joannelai930 :
乜你都係73嫁?我又黎報到先!
我都係全職媽媽,大仔朗朗就黎6歲,細女穎穎19個月!

侯爵府

祝各位EE同哥哥姐姐:

[size=large]冬節開心
[size=large]聖誕快樂
[size=large]新年進步
[size=large]身體健康
[size=large]並祝兩位準媽咪生產順利,生個肥肥白白健康Baby

琥珀宮

酌酌b 好 q

伯爵府

tupytupy 寫道:
祝各位EE同哥哥姐姐:

[size=large]冬節開心
[size=large]聖誕快樂
[size=large]新年進步
[size=large]身體健康
[size=large]並祝兩位準媽咪生產順利,生個肥肥白白健康Baby

承你貴言!!

Thank you! Thank you!

琥珀宮

jjtseung
仲見到你, 好緊張啊

大宅

好耐冇過黎添.. 我個女而家兩個月..有佢咁耐做咁耐全職媽媽.
兒女是耶和華所賜的產業;所懷的胎是他所給的賞賜。詩 127:3教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。箴 22:6

伯爵府

joannelai930 寫道:
jjtseung
仲見到你, 好緊張啊

都仲未有動靜啊!!

一陣間去行樓梯,dun下個B女…

聽日我地成家人去食北京烤鴨,我同BB講,食完烤鴨好出世啦!!

琥珀宮

佢覺得你個肚好食好住唔願出黎 [quote]
jjtseung 寫道:

一陣間去行樓梯,dun下個B女…

聽日我地成家人去食北京烤鴨,我同BB講,食完烤鴨好出世啦!!

琥珀宮

習慣嗎
Ballballmami 寫道:
好耐冇過黎添.. 我個女而家兩個月..有佢咁耐做咁耐全職媽媽.

大宅

hihi!

各位媽咪好! 祝大家happy冬至及假期
好呀!我都係剪短先至生BB!
重有呀!坐完月!有D媽咪勁甩頭髮!(我係其中一個!係甩到妳驚!而家亞B10個月大!先至無甩咁勁!想起都恐怖! :-(
行吓好呀!心情都唔同D!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

大宅

jesswong218
你係咪係東區生啊?我8月份係

琥珀宮

我就冇甩頭髮, 不過就怕凍左, 長期唔夠訓, 呢d 犧牲 我諗個個媽咪都願意

大宅

各位, Good afternoon,

好耐冇上黎添, 因為office 好忙, 好忙, 好忙…….
我做到日日回到家8,9點,:-( :-( . 好唔開心呀!
好啋! 可以有4日假期, 休息下….

男爵府

Hi all,
我都係全職mami ^^ , 足足做左差唔多7年啦 !!

琥珀宮

大肚喎, 話你唔舒服唔ot 得唔得
HWCwing 寫道:
各位, Good afternoon,

好耐冇上黎添, 因為office 好忙, 好忙, 好忙…….
我做到日日回到家8,9點,:-( :-( . 好唔開心呀!
好啋! 可以有4日假期, 休息下….

琥珀宮

瑤媽
好耐冇見你啦, 你好嗎
gemini 寫道:
Hi all,
我都係全職mami ^^ , 足足做左差唔多7年啦 !!

琥珀宮

[size=xx-large]Merry Christmas

首頁
23456...66

尾頁

跳至