在職全職

跳至

首頁

尾頁

別墅

有緣相聚於荃灣/葵涌區

想同大家交個朋友呀, 有無呢? 我小b係雞仔呀, 你地呢?

男爵府

Re: 有無0-3歲的小朋友在荃灣/葵涌區住的

cwkit:
Hi......!
我BB係雞女!唔知你隻雞仔幾大呢?
我囡囡今日岩岩十五個月大!

大宅

HI!
我住係葵涌, 我個女4.5個月全人奶BB!

大宅

我住葵涌 B仔 宜家10個月大

別墅

Hi, 各位, 我隻雞仔而家20個月大啦, 好頑皮啊, 我都攪唔掂佢呀, 又好痴身, 乜都做唔到, 連煮飯都唔得, 每次煮飯佢都係門口喊到拆天. 你地除左湊bb同做家務外, 仲有咩攪作呀?

wnpinga, 係啦係住荃灣定葵涌呀?

girahei, 你住葵涌邊度呀? 你好叻呀, 可以做全人奶mama.

JadeW, 你又係住葵涌邊度呀? 我都有個同村朋友(bk mami)個bb係0602bb來的, 可能你地都有傾過計lu.

係啦, 黎緊幾日天氣都轉冷啦, 緊記為小寶貝添上厚衣啊!!

保重啊!!

伯爵府

好媽媽勳章

我係大窩口村屋, 我個隻係馬騮仔
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

男爵府

cwkit:
我住荃灣!

複式洋房

我也是住葵涌,亞女就黎14個月,我就剛剛做了全職媽媽一個月.

大宅

我住係吉之島附近,小肥已經15個月喇
5歲~~

別墅

cwkit,
咁夾,我隻雞女而家21個月大,家住荃灣。

別墅

我個女都係雞女wor~依家16個月大啦 不過我係住深井,唔知算唔算荃灣呢
有意查詢或購買,請登入以下群組https://www.facebook.com/groups/400473233334803/

大宅

我住石?附近 (麥理浩果邊)

除左照顧BB,我最近上緊拼音班

大宅

我住係葵涌村

男爵府

醒目開學勳章 2011精緻種植勳章

我住葵涌村的~大女依家3歲11個月,細女依家1歲3個月~多多指教!!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

我囡囡三歲四個月,住荃灣福來村•
而家日日對住佢好鬼悶呀!
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

別墅

有緣相聚於荃灣/葵涌區

你地最近點呀? 呢個星期尾天氣又開始凍啦, 各位保重呀, 唉....天氣一凍, 亞仔氣管敏感又來啦, 晚晚係咁咳, 有時仲咳到嘔, 唉, 都無佢扶啦

民房

我剛剛成為一個全職媽媽,BB3個月大,住美孚(前荔園附近)請多多指教。 :lol:

複式洋房

Re: 有緣相聚於荃灣/葵涌區

我囡囡就黎7個月,住荃灣。得閒可以同埋bb出黎玩。

別墅

Re: 有緣相聚於荃灣/葵涌區

Hi 我住深井架~不知不覺間個女都已經歲半啦:wink: 遲下會搬出去荃灣,諗住近d個仔間小學。到時真係可以得閒齊齊帶BB出黎玩啦!
makmaklau 寫道:
我囡囡就黎7個月,住荃灣。得閒可以同埋bb出黎玩。
有意查詢或購買,請登入以下群組https://www.facebook.com/groups/400473233334803/

首頁

尾頁

跳至