派對情報

跳至

首頁
12345...11

尾頁

別墅

烹飪生日會已經係星期六舉行, 好玩

啱啱個sat係間cooking studio為4yr仔仔搞咗個烹飪生日會, 非常好玩。
頭1hr, 我哋有10 pair親子組合, 搞整薑餅人比賽, 所有小朋友都係3-6yr, 烏sir sir, 靠哂個媽咪, 混混亂亂咁做好d 餅由小朋友做裝飾, 加吓糖仔做眼做頭髮, 佢哋又好enjoy, 仲好緊張個比賽結果添,我買咗個小禮物送俾個冠軍, 由我仔仔頒獎, 佢仲話自己好似老師咁。之後每人有1小袋薑餅人攞走好開心。
跟住就開始食嘢, 係個studio order d 食物都幾OK架, 佢係健康飲食cooking studio, 所以全部都係健康嘢, 無炸嘢果d 架, 幾好! d 朋友都覺得好啱d細佬食。
而家我仔仔都會問幾時又一齊煮飯呀!!
想知details, 可pm你吖

大宅

Re: 烹飪生日會已經係星期六舉行, 好玩

大宅

大宅

hi~你好
我有興趣呀,可以pm details比我嗎, thanks,886

禁止訪問

洋房

Dear Pdia,

Can u pm me the details too, I am planning for my daughter's birthday in Jan 07.

Many thanis

別墅

今日我睇咗本叫< Baby親子雜誌>, 裡面教整親子聖誕大餐就係我開生日會果間cooking studio, 裡面教咗整薑餅屋, 忌廉湯, 鷄批, 都幾靚架

民房

Hi pdia,

我都想知呀, 唔該pm比我吖, 同埋講吓大約要幾多$
pdia 寫道:
啱啱個sat係間cooking studio為4yr仔仔搞咗個烹飪生日會, 非常好玩。
頭1hr, 我哋有10 pair親子組合, 搞整薑餅人比賽, 所有小朋友都係3-6yr, 烏sir sir, 靠哂個媽咪, 混混亂亂咁做好d 餅由小朋友做裝飾, 加吓糖仔做眼做頭髮, 佢哋又好enjoy, 仲好緊張個比賽結果添,我買咗個小禮物送俾個冠軍, 由我仔仔頒獎, 佢仲話自己好似老師咁。之後每人有1小袋薑餅人攞走好開心。
跟住就開始食嘢, 係個studio order d 食物都幾OK架, 佢係健康飲食cooking studio, 所以全部都係健康嘢, 無炸嘢果d 架, 幾好! d 朋友都覺得好啱d細佬食。

複式洋房

Hi Pdia,

Can you pm to me as well? And also how much$$?

thanks.

別墅

Hi KraLaLa,

價錢好depends 你order d 乜嘢食物, 同埋要學d 乜嘢。 佢哋都好tailor-made, 好耐心咁同我哋討論要d 乜嘢食。 我哋10 pair 做餅, 近30人食嘢, 有幾個home-made pizza, pasta, 越式春卷, pudding..., book 咗2.5hr, total 玩咗多過3hr, $

大宅

pdia
唔該pm比我呀.thanks
Milk Milk Milk - Jerry boy Yahoo BOLG

別墅

Dear Pdia,

Can u pm me the details too. Tks!

大宅

Could you also PM me the information please, thanks a lot!

民房

Hi! pdia,

Could you please PM to me?
Many thanks.
pdia 寫道:

別墅

今日下午睇<都市閑情>見到呢間cooking studio個營養師, 講減肥

大宅

Can you tell me where is the location? ThankS!

大宅

pdia,

我都想知呀, 唔該pm比我吖, 同埋講吓大約要幾多$

大宅

pdia

pls also pm details to me. Can you give me the location also.
小蕎媽媽

大宅

Hello pdia,

I'm interested as well. Can you pls. pm the info. to me? Thx.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Can u pm me the details too,please!

首頁
12345...11

尾頁

跳至