跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Nick’s birthday

我個仔今日一歲生日呀,我、爹地同工人帶佢去海洋公園玩,點知佢有車唔肯坐,要扭抱,重淨係要工人抱,所以個工人抱�揹足全程,我倆公婆就拎野,好累呀......anyway,希望我的寶貝快高長大 身體健康[img]

大宅

好媽媽勳章

Re: Nick’s birthday

Happy Birthday to Nick

男爵府

Happy Birthday to Baby Nick~~~

To be Healthy and cheerful Baby~~

bearso
Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

別墅

Happy Birthday to Nick

大宅

快樂生日,乖乖快高長大

複式洋房

我老公都想囝囝一歲果日去海洋公園,我就麻麻地想去,因為我知好辛苦。Anyway 我想問吓裡面有乜適合 BB 玩, D 嘢食係吸咪好貴,有乜嘢食,因為我好多年無去過啦。

複式洋房

如果你帶住呀b去,你預左無咩野玩lor,我淨係睇曬所有表演,一入場就睇定所有表演時間,夠鈡就坐定定睇。
至於食,依家開左麥當當,都無以前咁貴la!!
小虎哥 寫道:
我老公都想囝囝一歲果日去海洋公園,我就麻麻地想去,因為我知好辛苦。Anyway 我想問吓裡面有乜適合 BB 玩, D 嘢食係吸咪好貴,有乜嘢食,因為我好多年無去過啦。

首頁

尾頁

跳至