意見反饋
義工

育兒好物 今日: 3|主題: 92800

用Avent奶煲steamPigeon奶樽的問題

大宅

國民生產總值:2771

用Avent奶煲steamPigeon奶樽的問題

請問用Avent奶煲steamPigeon奶樽既媽咪, 你地用咩黎"浪"高插奶樽個架呀?! 因為如果用Avent奶樽, 就用托住奶咀摟落奶樽個野4個來"浪"高, 但Avent樽口闊, Pigeon個樽口細d, 所以落唔到去架喎~唉...唔知你地明唔明我問咩呢!! 你地有冇哩個問題呀?! 點搞呀?!

男爵府

國民生產總值:7205

Re: 用Avent奶煲steamPigeon奶樽的問題

其實唔係太明你個問題, 你點解要"朗"高個奶樽架呢? 我囝囝之前用pigeon同依家用chu chu, 我用avent煲都係就咁放個樽落個架度steam咋喎, 同steam avent樽冇分別喎, 我囡囡用avent樽, 都無需要用個奶樽圈"朗"高個架喎 ?-(

大宅

國民生產總值:1238

I don't understand, 點解要"朗"高個奶樽?????

大宅

但係說明書教係要用個奶樽圈"朗"高個奶樽架喎!!!

睇睇http://www.avent.com/uk/en/pdfs/instructions/UK_02584_Express_Steriliser.pdf
p.5既圖C1-6吖~~

係咪可以唔洗咁架?! 你地點整架?!

大宅

你地點整架?! 有冇人可以話我知呀?!

angelhon 寫道:
但係說明書教係要用個奶樽圈"朗"高個奶樽架喎!!!

睇睇http://www.avent.com/uk/en/pdfs/instructions/UK_02584_Express_Steriliser.pdf
p.5既圖C1-6吖~~

係咪可以唔洗咁架?! 你地點整架?!

別墅

國民生產總值:549

如需要, 你pm我留低電話, 我可以打俾你睇下幫唔幫到你.

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.