跳至

首頁

尾頁

洋房

將軍澳廣埸既 mami 呢? 入黎傾下啦~~~

點解搵唔到將軍澳廣埸既 mami 開既topic 既?

有冇將軍澳廣埸既 mami 呢? 入黎傾下啦~~~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 將軍澳廣埸既 mami 呢? 入黎傾下啦~~~

我唔係住將軍澳廣埸
我路過咋
不過我成日行去架 :mrgreen:
我差唔多日日都經過

大宅

hi~ 你地好呀~ 我都唔係住廣場架! 我住富康, 但我鍾意帶阿仔去廣場跑, 因為上層冇咩人行. 自君傲灣開左多個地方hea~ 不過都冇咩好睇既! 有d失望..... 有冇試過果度d食店, 得唔得呢下???

洋房

HI HI ~~~

好開心, 有咁多街坊入黎傾計, 其實我地之前都住富康架~~~

其實君傲灣個商場都ok架喇, 多左好多有用d 既shop 同食店, 好過行去尚德, 我地推bb 過去, 都要成十分鐘架, 加上我地呢度又好大風 , 依家多數都係附近行動~~~

我地通常去美心, 漁米家, 一哥, 同大興, 都ok 既, 不過就比較貴d 羅~~~

複式洋房

hello everybody, I lived at TKO Plaza. I am so happy to meet our 街坊 here.

洋房

Hi, hinhin_mama, 有bb係 tko plaza 住, 好開心呀~~~

你bb好似好細個喎, 幾時出世架? 我地有無見過面呢?

複式洋房

leesamlok 寫道:
Hi, hinhin_mama, 有bb係 tko plaza 住, 好開心呀~~~

你bb好似好細個喎, 幾時出世架? 我地有無見過面呢?

My baby's born on Oct 3, haha... times flies & she's now almost 3 mths old. I lived at block 3... how about you??

洋房

hinhin_mama,

我住2座架~~~

你囡囡三個月啦? 開始學坐坐未呢? 依家應該好多表情喇?

囡囡比邊個揍呀?

民房

-v- 雖然我吾系媽媽,
只系14歲的小朋友`
旦我系住將軍澳廣場的* :-P
-V- ' 靜敏”..

大宅

leesamlok,

你bb將新相好醒目喎~ 邊度影架? 要幾多錢??? 我都想帶阿仔影呀~~

洋房

man124 ~ 14歲的小朋友,
你好呀, 你14歲, 係咪 form 2~3 呀, 咁已經唔係小朋友啦~~~
點解會黎呢個 forum 既?

Hellomimi,
多謝! 我地係 studio123 影架, $688 個 plan, 你去攝影特區都搵到佢d informations, 有好多 bk mami 都係果度影~~~

複式洋房

Hi Hi,

我都係住係將廣,這度好多bb,我都係搬左黎這裡兩年左右才生bb... 我現在係全職媽咪, 唔知將廣多唔多全職媽咪, 我平日同bb落街,碰口碰面都係菲傭多,希望可以碰到多d全職媽咪就好lu...哈哈...

侯爵府

hi~~

我唔係住將軍澳廣埸架, 不過就住係隔離彩明苑, 我係一個全職mami黎架, 日日(如果我係tko)都會行去食早餐架, 我都想碰下 full time mami.....

男爵府

Hi, 我都係住將廣, 終於可以有個topic傾
;-)

洋房

Hello 各位,

有咁多全職媽咪既~~~

我要返工, 夜晚同 weekend 先揍仔, 都算半職媽咪喇~~~

我住呢區8年啦, 我都覺得依家越黎越多大肚婆同bb, 一到放假, 就周街都係bb車~~~

我都有帶我囝囝落 podium d playground 玩架, 你地住第幾座呢~~~

有咁多 bk mami 係將廣住, 不如我地 book 下 club house d 野一齊玩下啦?

大家有冇去將廣(非管方)既 forum 傾計架? 我地 d 街坊有好多活動架, 我地 bk mami 都攪番d 啦~~~

複式洋房

leesamlok 寫道:

hinhin_mama,

我住2座架~~~

你囡囡三個月啦? 開始學坐坐未呢? 依家應該好多表情喇?

囡囡比邊個揍呀?

我bb下星期就夠3個月啦,但係佢重未識得坐喎,係咪冇咁快嫁? 阿囡以前new born 時就冇乜表情,唔係sleep 就係cry...一係就定哂形咁眼光光睇野,佢依家就多咗d笑容,都幾好玩嘅(唔妞計果陣).
我係在職媽媽,baby係俾工人湊.

公爵府

醒目開學勳章

Hi.....

I live in Blk 3, but I will move out from TKO plaza on February.....

將廣(非管方)既 forum?? Where?

複式洋房

將廣(非管方)既 forum:-

http://www.tkoplaza.com/forum/portal.php

複式洋房

將軍澳廣埸既 mami 呢? 入黎傾下啦~~~

Hi Hi,

I live in Blk 3A!! HoHoHoHo... see see if we can meet at podium!

My son will be 1 yr old at mid of this month!!! heeheeheeheee

大宅

fundfund,

Why move out from TKO Plaza ? Where do you move to ?

fundfund 寫道:
Hi.....

I live in Blk 3, but I will move out from TKO plaza on February.....

將廣(非管方)既 forum?? Where?

首頁

尾頁

跳至