跳至

首頁

尾頁

大宅

幼兒潛能課程 in April 2007

hi, 各位姊妹,
我見到其他媽咪討論區已經籌劃緊下年4月既幼潛課程~~~
仲要係揀我地平時上課既日子呀....
各位剛剛上完12月堂星期六3:15~4:15分既媽咪....我地駛唔駛又計劃一下下次4月上堂既時間~~

yuki, vinci媽, 你地點睇....請覆
Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

大宅

畀面勳章

Re: 幼兒潛能課程 in April 2007

Hi Chingmy1002,

剛剛上完的本身係尖沙咀還是灣仔上堂架?

大宅

有無位sip昕昕入黎?好耐無見la! :lol:

大宅

首領,
一早已經做晒調查, 4月果期將會係1月中開始報名, 希望今次可以原班人馬啦, 話晒我地都對左20堂, 等到開始接受報名既時間我會通知你地架喇, 唔會漏低你喎! 我都好掛住小丸子

之前個個sat 要上堂, 好似搞到自己好忙咁, 放假都無得透下, 但發唔發覺而家sat 唔駛上堂後, 好似無乜世藝咁, 我隻c佬仲成鬼日問我, 今個sat 要唔要上堂, 點解唔上, 乜好辛苦咩, 點解要透下...........畀佢激c

老二

大宅

heillen,

我係尖沙咀上堂呀...你有冇上呀...?

fionapp,
好呀... 但係詳細情況...我都要問一問yuki, 因為都係佢策劃既...

yuki,
我都覺得冇學返好似冇咩世藝咁.....早知我地都報啦...起碼唔駛咁無聊呀麻.............

別墅

Chingmy / Yuki,

好呀~~好想快d再上堂呀...而家weekend冇野做,成日要搵節目....
希望下次見你地時, 豬峰可以行得好似你地d bb咁好啦!!!
[

大宅

首領,
係啦...而家搞到個個weekend都好空虛咁, 哈哈!!!
喂...仲有呀, 你有50個小hoey 響我手上(估唔估到係乜), 最好你響x'mas 帶埋禮物黎贖番佢 , 黎唔黎到唧, 帶埋小丸子o黎開心下啦!
老二

ceci,
豬峰有無意欲行呀, 多d 訓練下佢啦, 我果時都係晚晚番去同晴晴地獄式訓練架 唉...不過佢未識行時, 你就日日望佢快d識, 到而家識左呢...大家心照啦!!!
等到下一期再見面時, 我地既bb都已經唔係bb喇!
其實睇住大家既bb一齊成長真係好難得, 仲記唔記得3月12既第一次聚會呀, 果時個個bb仲係一舊包咁, 而家...會行會走仲會駁咀添呀 :tongue: , 時間過得真係快.
yuki

別墅

Yuki,
Adrian已經可以放手行4-5步...係街拖住佢行都ok...希望佢快d可以好似Hoey,晴晴x2同Vinci行得咁好啦~~
[

大宅

畀面勳章

Hi Chingmy1002,

本來阿仔join了灣仔星期六下午, 上了2堂, 阿仔就有事不能上堂, 咁廖姨姨就俾阿仔延遅到出年1月, 所以睇下你們是否組班, 如果適合就睇下可否join埋一齊

大宅

yuki,

冇左你.....地班同學仔..我都覺得好空虛~~所以咪話早知報埋一月啦...
死啦...而家離4月仲有排呀....依幾個月都唔知點算呀....?
sorry ah..~~聖誕我已經約哂人喇, 你地x'mas 究竟去邊呀..?幾時呀?話多次俾我知呀?

ceci,
我好掛住呀你.......個豬峯呀....我幾時可以見到佢呀...嗚嗚..~~

heillen,
但係我地係4月先上喎, 因為1月已經無得報喇, 我地係一月報名4月先上堂~~~你係咪有興趣呢?

大宅

各位,
咁你們一月冇報其他playgroup咩???
你們報4月班叫埋我同cally喎 :mrgreen:

大宅

YUKI,

你記住4月個期要預埋熙熙喎,到左1月要報名時話我知,我都好唔慣見唔到樂遙ma,vin ma,yuki同鈞渝,到時見到大家既bb一定更百厭,hehe
小b仔晉熙相簿 傻豬晉熙BB 26/10/05 3:02AM 係屯門醫院出世啦 出世 ~ 2.97KG 轉身:21/03/2006 31/10 ~ 3.18KG 1ST牙:13/05/2006 10/11 ~ 3.57KG 識坐 :17/06/2006 26/11 ~ 4.66KG 識行 : 13/01/2007 31/12 ~ 5.85KG 出水豆:19/02/2007 03/02 ~ 6.96KG 14/03 ~ 7.96KG 09/05 ~ 8.66KG 28/10 ~ 10.48KG 22/01 ~ 11.6KG 80CM 27/04 ~ 12.5KG 86.5CM

大宅

喂喂~~尋日收日幼潛個邊既小册子, 話1月23日可以報名喇~~
大家請開始填表, 等我地一次過fax過去~~

參加人數:
1. chingmy
2. vinci仔
3. yuki
4. 樂遙
5. 晋熙
6. 鈞渝
7. 豬峯
8. charmine

係咪得咁多呀....

複式洋房

Dear all,

My daughter 15 months years old, but never take any playgroup activities.
Could you tell me the email address or ctc info. ar...

Thx!!
bellalp
My Sweety Kinki  

別墅

Chingmy/大家,

咁我地今次報邊個時間好呢?
[

大宅

ceci..
你有冇咩好意見呀..?
不如你打俾我地啦....或者yuki都得...

大宅

畀面勳章

Hi Chingmy,

可否加埋我呀?

Chingmy1002 寫道:
喂喂~~尋日收日幼潛個邊既小册子, 話1月23日可以報名喇~~

參加人數:
1. chingmy
2. vinci仔
3. yuki
4. 樂遙
5. 晋熙
6. 鈞渝
7. 豬峯
8. charmine

係咪得咁多呀....

大宅

我都想加入呀!!!

hiellen 寫道:
Hi Chingmy,

可否加埋我呀?

[quote]
Chingmy1002 寫道:

參加人數:
1. chingmy
2. vinci仔
3. yuki
4. 樂遙
5. 晋熙
6. 鈞渝
7. 豬峯
8. charmine

係咪得咁多呀....
[/quote]

複式洋房

Can I join in?
[img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD7/116184/s180/121107.24612912.60317.jpg[/img] 歡迎參觀希希網站 :-D :-D :-D

男爵府

me2. 我都想 join 埋 ar. 我囡囡o岩o岩依個星期六開始第一堂, 諗住俾佢繼續上, 唔想斷.

首頁

尾頁

跳至