跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我今日去左葵涌既珊珊,買左兩個孕婦bra.

我今日去左葵涌既珊珊,買左兩個孕婦bra,都只係$200兩個,如果諗住第時餵母乳既話,都可以用得著,而且質地好軟,仲有黑色同白色,因為大型百貨公司,一定唔止依個價錢,所以好抵,值得買黎試.
若嵐媽媽

別墅

Re: 我今日去左葵涌既珊珊,買左兩個孕婦bra.

我上2星期去左旺角始創黛安芬買了2個no wire,3 個wire 的哺乳bar , only $50/each,原價$200幾ga.....

有得試,齊size,D sale 姐姐仲會幫助我去預size&好helpful 幫我較D 帶.....

total 5個only $250.......黛安芬very good

大宅

我都係黛安芬outlet買左三個母乳bra, $50一個真係好抵, 除左始創之外, 我知觀塘同銅鑼灣都有outlet, 係店舖或counter就唔知有冇咁平啦!

複式洋房

咁你知唔知觀塘鋪的地址呀....

朱寶 寫道:
我都係黛安芬outlet買左三個母乳bra, $50一個真係好抵, 除左始創之外, 我知觀塘同銅鑼灣都有outlet, 係店舖或counter就唔知有冇咁平啦!

男爵府

我試過個母乳bra好溥架,會突點,所以無買

大宅

我仲覺得佢厚添, 哈哈! 我初頭都怕會突點, 但用個時會加pad/ 乳墊, 所以都ok, 同埋我真係覺得好舒服囉! 最緊要仲係抵呀!

男爵府

朱寶 寫道:
我仲覺得佢厚添, 哈哈! 我初頭都怕會突點, 但用個時會加pad/ 乳墊, 所以都ok, 同埋我真係覺得好舒服囉! 最緊要仲係抵呀!

我係講trimph o個款喎

大宅

係呀! Trimph個款, 可能我平日都係用慣無咁厚既, 同埋我買個陣, 有帶埋乳墊去試, 真係好舒服同okay架! 你如果用母乳bra, 唔會唔用pad (即棄或者可洗個種), 因為生完會谷奶同漏奶, 無pad會濕左, 要成日換衫同唔係咁好架!

首頁

尾頁

跳至