自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Disney 人物拍照問題

請問有無人在HKdisney 同亞BELLE 拍過照,
因為我去過兩次都見唔到亞BELLE
:-( :-(

大宅

Re: Disney 人物拍照問題

my daughter want to take photo with "woody" & "jess"...but they only appear at disney hotel!!! :-(

大宅

Princess are stay in front of the castle <snow white,sleeping beauty,belle & cinderella>

男爵府

2019新春慶豚圓 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係啊, d公主佢地會企係井邊同人影相,
不過佢地只會逗留好短既時間,
好快就截龍,
我2次見到灰姑娘都同唔到佢影相啊 :cry:

子爵府

同阿belle影相係最靚架.因為佢會坐底,條dress散開,笑容滿面咁影.成個公仔咁架..我仲晒左張8r大相tim~~不過吾識upload上來俾大家睇...

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

ydoris,

試下用呢個~~

我都係用呢個 upload 相 post 出黎

水晶宮

(watermelon) 寫道:
my daughter want to take photo with "woody" & "jess"...but they only appear at disney hotel!!! :-(

summer pass 時夜場見過 woody & jessie 呀
但係乜佢地依家會去 disneyland hotel 咩~~
未見過喎

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我上星期六去..阿belle成日都企係城堡前同人影相喎..真係由一早到天黑都係度...

子爵府

2019勳章 認識瑞士牛牛第二回

我4號果日去見到阿Belle企
木村

子爵府

thunder_bunny,
點用架??我張相成1m好大wor~~photoshop我就識..請指較..

水晶宮

ydoris

先 register 一個 account
之後就係右上角位置, 可以揀相 or video upload 架啦
我d 相 2m 都可以 upload 架, 不過要耐少少姐~~

upload 好之後
果張相下面有 3款 link 比你 :eg : "url" or "img"
你 可以 copy "img" 條 link 黎bk reply 就得
不過記得個 img 用細階, 佢果度係大階架
bk 要細階才出到圖架~~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我10月果時去見到阿Belle企左o係城堡附近~
我地即刻去排隊~
我個仔見到佢連相機都唔望呀,因為佢條裙黃色好令~
扮佢果個姐姐又令令,係咁對住佢笑,果日係我個仔生日重同佢講happy birthday...我個仔重o係度扮怕醜...我果次去扮阿Belle果個女仔我覺得真係好似卡通片入面咁樣呀~
好似...最唔似我覺得係小魚仙~

大宅

我凈係見過snow white咋, 我今個星期五去, 希望唔好落雨啦...... :-( :-(

又聽過有woody 同jess呀, 都好想見下....
Pretty Princess Petite Prince

子爵府

係未咁樣呢?

水晶宮

ydoris~~ 係喇
睇到喇~~

你有冇見過呢個女仔呀, 佢個樣係 chinese 一d 架
我見過佢扮 阿 belle, cinderella, sleeping beauty 架
佢只有 snow white 唔扮架~~

睇真d, 又係佢黎架~~

其實外籍美女扮阿 belle, 仲似呀~~

男爵府

K.K
我又係4號去

子爵府

2019勳章 認識瑞士牛牛第二回

Hi LongBMa,

你就好啦!我果日見唔到你呀~ :-P
木村

水晶宮

k.k.

我琴日寄左比你, 你睇下應該會今日收到架

男爵府

k.k
嘻嘻,我見住佢行出來.即刻跟住佢排隊囉.我個仔初先驚驚地架.我同佢講靚姐姐都驚 ?-(

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

嘩, 我去咁多次都未見過woody&jessy呀!
我影過mickey, minnie, goofy, pluto, donald, pooh, tigger, 巴斯, 丁滿, 托托(泰山隻猩猩), cinderella同老鼠, 木蘭&木須, chip&dale, 愛麗斯, snow white, belle, marie
上次見到aurora(睡公主), 不過截左龍呀 :-(

首頁

尾頁

跳至