跳至

首頁

尾頁

洋房

唔肯坐 !!!!! 無計 !!

你哋亞B有冇坐喺度果時唔駛1秒就玩嘢咁'sir'咗喺度, 有時想同佢影番張坐喺度o既相都治唔得, 佢又未識坐, 有セ計 ??

大宅

Re: 唔肯坐 !!!!! 無計 !!

我個仔都同你個仔一樣, 無計

男爵府

我仔咪一樣, 無計, 迫唔來

可能佢練習緊玩"sir"滑梯啦

禁止訪問

大宅

my baby is unwilling to sit as well. she likes to stand and like us to hold her body and arm and keep her stand

複式洋房

hungcat 寫道:
你哋亞B有冇坐喺度果時唔駛1秒就玩嘢咁'sir'咗喺度, 有時想同佢影番張坐喺度o既相都治唔得, 佢又未識坐, 有セ計 ??

我響上星期mother care買左張baby sitter俾佢學坐,
家陣坐定定響張椅度, 非常穩陣, 盛惠HK$390,
買果陣講埋VIP卡號碼M1330, 仲有9折添!
個號碼係BK媽咪SHARE出黎架!
Thomas Yeung 2 years 6 months

複式洋房

完全一樣,鍾意企唔鍾意坐,仲要係咁jump!

babyduo 寫道:
my baby is unwilling to sit as well. she likes to stand and like us to hold her body and arm and keep her stand

男爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

same as yours, very tired.

pywu 寫道:

[quote]
babyduo 寫道:
[/quote]

別墅

畀面勳章

我大B都係好鐘意JUMP而唔坐GA
我大B都係好鐘意我地HOLD住佢隻ARM 佢就不停咁JUMP。有時JUMP到笑呵呵。細B仔就會坐一會,好快sir低

pywu 寫道:

[quote]
babyduo 寫道:
[/quote]
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

複式洋房

same same ar..

now she don't want to sleep between each feed... make me so tired.... :-( :-(

大宅

FionaBB 寫道:
我大B都係好鐘意JUMP而唔坐GA
我大B都係好鐘意我地HOLD住佢隻ARM 佢就不停咁JUMP。有時JUMP到笑呵呵。細B仔就會坐一會,好快sir低

[quote]
pywu 寫道:
same

[quote]
babyduo 寫道:
[/quote] [/quote]

複式洋房

My BB don't like to sit now. She always want to stand and walk. But if I give her some toys, she will sit for a while to play.

首頁

尾頁

跳至