跳至

首頁

尾頁

別墅

花女裙/BB女飲衫

除左金都&花園街,請問邊度有靚靚花女裙?
其實除左花女裙,有冇BB飲衫架?!
我家姐就快結婚,囡囡係我family既第一個BB,所以個個都想佢扮得靚靚咁。

侯爵府

Re: 花女裙/BB女飲衫

PrincessFiFi 寫道:
除左金都&花園街,請問邊度有靚靚花女裙?
其實除左花女裙,有冇BB飲衫架?!
我家姐就快結婚,囡囡係我family既第一個BB,所以個個都想佢扮得靚靚咁。

如果唔怕貴少少,可以去nicolas bear,d 花女裙好靚,e+好on sale

侯爵府

佐敦都有, 好似係保靈街.

你去行下d 小童舖 (kingkow果d) 都有d幾靚架.

等待驗證會員

Zara and Stanley Market 都 not bad garr!

侯爵府

minimom,
你囡囡d hair多到"捨",羨慕c人

侯爵府

ct,

不過我覺得唔夠軟, 所以有d擔心佢第日係鐵線頭. :-| 我估佢似我, 多頭髮. 因為我自己係多頭髮.

CT2Baby 寫道:
minimom,
你囡囡d hair多到"捨",羨慕c人

侯爵府

minimon 寫道:
ct,

不過我覺得唔夠軟, 所以有d擔心佢第日係鐵線頭. :-| 我估佢似我, 多頭髮. 因為我自己係多頭髮.

唔怕wor,e+有負離子,你睇周慧敏e+把hair幾靚

別墅

minimon,

我睇過kingkow果d小童舖喇,帶點老積,而且比較貴……不過d衫之後可以著得返。

Btw妳囡囡用咩洗頭水架?我囡囡都好多頭髮,佢用緊Mustela,但近排好似唔太柔順…

別墅

係呀,我都覺得佢d花女裙好靚,但我老公話too much喎~

CT2Baby 寫道:
如果唔怕貴少少,可以去nicolas bear,d 花女裙好靚,e+好on sale

侯爵府

係呀,我都覺得佢d花女裙好靚,但我老公話too much喎~

[quote]
CT2Baby 寫道:
[/quote]

等佢50% off就抵d lor

侯爵府

ct,

哈哈, 我都係咁安慰自己, 到佢大個果陣, 我諗負離子都已經普遍到好似洗剪吹咁簡單. :mrgreen:

CT2Baby 寫道:
唔怕wor,e+有負離子,你睇周慧敏e+把hair幾靚

侯爵府

princessfifi,

因為我姑奶果次去kingkow買裙俾佢個女面試入學, 咁我就睇過下, 都ok呀, 不過可能有d款就真係老積左d. 但nicolas & bear 真係太貴啦.

我個女用johnson's top to toe 咋..

minimon,

我睇過kingkow果d小童舖喇,帶點老積,而且比較貴……不過d衫之後可以著得返。

Btw妳囡囡用咩洗頭水架?我囡囡都好多頭髮,佢用緊Mustela,但近排好似唔太柔順…

別墅

Thank you ar~~~

其實我尋日去過金都同花園街睇過,金都有現貨或訂造,都有幾多款式揀,手工都唔錯價錢大概三百中。花園街就唔太多選擇,1歲BB得兩三款揀(冇袖,要加披),冇得拆袋出來睇,價錢大概百頭。

1. 著花女裙定著kingkow個d款好d?
2. 如著花女裙,你地會揀金都定花園?

別墅

Just want to share...

Finally I found a shop which sells kids' clothes in Tsuen Wan City Landmark. They have some 花女裙, shoes and 披 which are not too expensive wow. I bought one dress for $143 and the style looks good ga~

大宅

好媽媽勳章

PrincessFiFi,

想問問你幫囡囡買衫荃灣那間舖頭的地址 ?
同埋有無男仔全白色的衫 / 禮服 ?
因我仔仔聖誕節會領洗呀 !
想幫佢買件隆重一點的衫

Thanks !

Just want to share...

Finally I found a shop which sells kids' clothes in Tsuen Wan City Landmark. They have some 花女裙, shoes and 披 which are not too expensive wow. I bought one dress for $143 and the style looks good ga~

別墅

MashiMaro,

已PM你喇!

洋房

呢度睇下有無啱心水丫:
請到我的"網址"看看
[size=medium]**大家好,我係小軒軒**   [size=large][color=6600FF

洋房

I cannot open the link

洋房

PrincessFiFi,

Would you please email the address to me? When is the shop closed? I want go to there tonight. Is it have 18 months flower girl dress?

首頁

尾頁

跳至