自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

廁所塞左,點算

我不在家,小朋友將衣夾(我諗有10-20個)跌左入廁所再沖埋.而家塞左.有無方法

可否用強水那????

Ho Lam's Homepage 2005年度我最喜愛video-1-層層叠

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 廁所塞左,點算

你去五金鋪買條通渠用o既長鐵線,返到屋企係坐廁個度放條鐵線入去,之後不停咁又轉下又拉下,咁樣有可能拉得返 d 野出黎•
另外你有無試過用廁所泵泵過坐廁,未o既就試左先,有可能泵多幾先會通到•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

keung sui will not work. pump it. if it does not work, buy a long toilet wire to "liu" them out. Hire a plummer la.

男爵府

買左liu不到....佢會轉彎喎...再試通渠水.
等陣再報.

Ho Lam's Homepage 2005年度我最喜愛video-1-層層叠

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個條通渠鐵線係俾你 liu 下拉下架,你 liu 一陣就用廁所泵泵下,跟住再 liu,因為你太多衣夾啦,唔會一次就得•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

點liu呢...佢u shape.我都轉不到彎....
wuwu

剛才quote左.成350元呀!!!
有無平d呀

超級版主

你試下一路轉一路慢慢伸入去,自己通廁所係好鬼煩同搞好耐•
你就算搵人黎通佢地都係咁做咋•

首頁

尾頁

跳至