意見反饋
義工

產前產後 今日: 0|主題: 240872

跳至
有邊位媽媽用過免過水洗頭水.沖涼液,好用嗎??

大宅

國民生產總值:1711

有邊位媽媽用過免過水洗頭水.沖涼液,好用嗎??

用後有咩感覺啊??
可以系邊買啊??

洋房

國民生產總值:61

Re: 有邊位媽媽用過免過水洗頭水.沖涼液,好用嗎??

我坐月時都有用洗頭帽和沖涼液,效果 ,現在囝囝都係用呢隻沖涼液沖涼,個效果 D皮膚好鬼滑滑

民房

國民生產總值:83

ok啦!不過最終都係用水沖,因為老公煲薑水俾我沖.
應該話我生完係醫院就沖涼,不過就無洗頭.

複式洋房

國民生產總值:443

bebewai 寫道:
我坐月時都有用洗頭帽和沖涼液,效果 ,現在囝囝都係用呢隻沖涼液沖涼,個效果 D皮膚好鬼滑滑

大宅

bebewai
咩牌子啊??
邊度可以買到?

洋房

國民生產總值:61

喺旺角BB Asia買的,佢哋係代理商,買滿$200蚊有8折,佢哋都有在版面和母乳餵哺版面賣廣告,妳哋可去看吓,支沖涼液和抹身液勁好用

大宅

國民生產總值:4288

之前係永安做特價, $82減到>> $59咋.
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

複式洋房

國民生產總值:139

我和囡囡都係用呢隻,效果 囡囡D皮膚到現在都好靚好滑一D敏感都沒有

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:7390

2018勳章 醒目開學勳章

I can't find it at Wing On. Can you tell me at which floor and counter?

thanks

大宅

J&Hsbb :
洗頭帽好用嗎??
與洗頭水有咩唔同啊??
我系長髮咖, 可以用洗頭水嗎??

別墅

國民生產總值:750

我都想問問..
我諗住坐月用...沖涼0個隻洗唔洗加落薑水度先抹身?
定係用抹身液好?
要買幾多支先夠..
一支用幾耐?

大宅

國民生產總值:4288

永安嬰兒用品部
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

男爵府

國民生產總值:7390

2018勳章 醒目開學勳章

請問是哪一間永安?

民房

國民生產總值:60

代理商有免費送貨服務架,Tel:23944268,我最鐘意隻沖涼液和抹身液,效果超掂 又爽又滑又唔駛過水好方便,我坐月時巳同囝囝一起用,囝囝一直都係用呢隻牌子,到現在D皮膚一直都係咁滑漏

別墅

國民生產總值:595

各位bk ma ma,其實我想問下即係邊隻牌子呢?沖涼液同抹身液的分別係乜?
常存喜樂、感恩和樂觀的心,勇往直前吧!

民房

國民生產總值:60

牌子係No Rinse爽潔,隻沖涼液大人和bb都用得,係要開水用的,一樽蓋開一公升水,開水後就可以用來抹身唔駛過水,記住坐月用時要開熱水,開薑水都可以,不過我就咁開熱水用效果 另外抹身液係即開即用,都係大人和bb都用得,代理商教用來bb換片時用效果仲 因除咗清潔外仲有保護皮膚作用,不會令bb有尿疹或其它敏感,我囝囝呢兩隻都有用緊D皮膚真係好滑漏架

別墅

國民生產總值:540

我想出讓No Rinse免沖洗頭水2支線(全新)
8oz, 原價88, 出讓價: $60
https://www.baby-kingdom.com/iframe/bbasia/
有意就pm我.

別墅

國民生產總值:595

happy family 1618

唔該你呀,完全明白啦
常存喜樂、感恩和樂觀的心,勇往直前吧!

大宅

洗頭水好用嗎??

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.