意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 10|主題: 38995

祝福說話

別墅

國民生產總值:628

祝福說話

題外話 :

我有個好朋友結婚啦! 做姊妹個陣要分別對鏡頭講幾句祝賀說話, 我唔想咁行, 剩係識講年生貴子, 合年好合咁, 有咩好講呢?

超級版主

國民生產總值:73382

2018復活節勳章 2018勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 祝福說話

祝佢 一擊即中 ............. 一黎就有 bb

另外可以參考以下網址

福山堂
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

國民生產總值:3224

祝福說話唔怕"行", 最緊要係真心誠意祝福對方

大宅

國民生產總值:3602

可以講d搞笑d嘛...叫得你做姐妹,感情有返咁上下啦...到時你見到佢嫁咁開心,你會諗到發自內心的說話架啦...

http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

禁止發言

國民生產總值:14500

好媽媽勳章

別墅

國民生產總值:628

因為我地成班朋友都有部份結左婚, 所以之前都講哂 d 祝賀語, 先諗到頭爆.

不過 '一擊即中' 呢! 我覺得 ok 喎! 真係要好 friend, 同好玩得先講得出口.

超級版主

國民生產總值:73382

2018復活節勳章 2018勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

寶貝兒 寫道:
不過 '一擊即中' 呢! 我覺得 ok 喎! 真係要好 friend, 同好玩得先講得出口.

假若兩個婚後都唔想生小朋友真係唔好用呀!
以下呢 d 係我炒人架

祝你地 一炮雙嚮
兩相逢
之後生 三兄弟
你地爸媽實 大四喜 咁既面口
一家 五門齊 幾咁高興啊!

只要有打開台灣牌就知乜黎
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.