跳至

首頁

尾頁

複式洋房

買了束腹帶未???

咩牌子,幾$?其實要有幾耐?

大宅

Re: 買了束腹帶未???

買0左 chicco, 原價 $298, 用 coupon "買滿 $300 平$100" 0既 優惠

公爵府

牛年勳章

我係護協買左條平平地的 佩麗, $13x元, 平過吉之島幾廿蚊.
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

大宅

m2

tulipsodas 寫道:
買0左 chicco, 原價 $298, 用 coupon "買滿 $300 平$100" 0既 優惠

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我都係買左佩麗, 我係樓上bb用品店買, 仲平d買左$110.5

Carol999 寫道:
我係護協買左條平平地的 佩麗, $13x元, 平過吉之島幾廿蚊.

複式洋房

乜你哋買到D咁平的束腹帶 我買咗條 010 束腹帶,成三百幾蚊,好貴呀 :-(

別墅

010咁貴??
六甲村都係200蚊度...
我買左chicco長0個隻..$298有9折..
該用戶已被刪除

複式洋房

請問束腹帶要買多少條架

大宅

我見六甲村有夜睡型束腹帶添呀! 話睡夢中都可以持續進行瘦身計劃喎! 咁咪日用同夜用都要買?[quote]

別墅

那裡的樓上BB用品店?? 謝謝

大宅

我去左專賣健康及康服用品既樂康軒買,$135買了細碼,可由44吋腰用至27吋腰,仲係三段貼設計,好似幾好咁。我見有d牌子好似個呎碼範圍好細,咁條腰修幼左,又要買條再細d既呎碼,咁咪好貴又好煩。 ?-(

侯爵府

vestzs

我去過幾間樓上bb用品店, 都係旺角既, 因為我去kwh覆診, 順便去睇下, 而呢條束腹帶係新華買, 即旺角舊街市果度, 間店係1樓, 外牆勁大個招牌, 不過你去小心d, 因為果度個街市好滑。

男爵府

生完幾時開始用束腹帶?

別墅

anita_yps

謝謝你的回覆,容易搵嗎? 除了近舊旺角街市還近邊到? 明天想去看看

侯爵府

vestzs:

你有時間可以去幾間格價, 因為d 店有時都好賤, 有d用品係平, 不過有d仲貴, 等你地見到有d平, 以為樣樣野都平, 等你買晒所有用品就"lai 野"啦, 所以都係格下價先好買, 你睇唔買, 佢吹你唔帳, 我最近去荃灣愉景新城發現有間叫 "柏奇親子專門店" 賣bb用品有d仲平過樓上店, 不過孕婦用品就好貴, 佢係左敦恆豐都有分店, 有時間都可以去睇睇。

1. 新華 - 旺角亞皆老街2號C啟如商業大廈1/F(新填地街交 界, 鄰近朗豪坊)

2. baby super - 旺角彌敦道610號荷里活商業中心1403室 (旺角MTR E2出口)

3. 康嬰之城 - 油麻地可壁道9號1樓(MTR C出口, 白英奇賓館斜對面)

4. 孕媽媽 - 旺角百寶利中心1705室

5. baby outlet - 九龍旺角山東街 38 號 38 廣場 18 樓 1801 室 (地鐵站 E1 出口)

侯爵府

hialice:

我買束腹帶時個sale話開刀一定要用, 不過有d mami又話順產先一定要用, 都唔知邊個岩, 既然你買左咁當然順產同開刀都用啦, 睇下呢條link幫唔幫到你。

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?forum=158&topic_id=825032

別墅

anita_yps

這幾間都夠我行好耐 ,謝謝 ,不過百寶利中心在那裡?

侯爵府

百寶利中心係旺角行人專用區果間California gym樓上(唔係彌敦道果間California gym), 銀城廣場對面。

vestzs 寫道:
anita_yps

這幾間都夠我行好耐 ,謝謝 ,不過百寶利中心在那裡?

別墅

今日行左一個圈,baby super門口話遷左去銀座上邊,不過去左銀座廣場又找不到 >< , 都是買左一set入院用的野, 暫時來說,買BB野還是去永安好d,(有8~9折)

首頁

尾頁

跳至