跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 有無人報名參加12月25日漁人碼頭的爬行比賽呀

嘉軒件聖誕老人衫係元朗買,加埋呢條chip & dale頸巾,正呀 ~~~
celiacat 寫道:
我呢幾日要幫朗朗買聖誕老人衫呀,除了斗斗城之外,邊度比較多聖誕衫買呀,請提供資料

大宅

好呀,佢地叫1點集合,好似2點左右開始

別墅

kahin218,

條Chip & Dale頸巾,好靚呀 ! 仲有邊度有得買呀?

kahin218 寫道:
嘉軒件聖誕老人衫係元朗買,加埋呢條chip & dale頸巾,正呀 ~~~
[quote]
我呢幾日要幫朗朗買聖誕老人衫呀,除了斗斗城之外,邊度比較多聖誕衫買呀,請提供資料
[/quote]

男爵府

Rec'd call today. 參加FAT SANTA TEAM< !2:00pm gathering.

大宅

路過問問....元朗邊度?
係咪一套有衫褲,帽,鞋?
幾錢?
我搵左好耐都搵唔到.....
好想買比個仔...佢11個月大.....
[quote]
[/quote]

大宅

我都收到call啦...係肥嘟嘟聖誕老人look...
不過我囡唔識爬, 仲係lan下lan下咁..睇來都會包艇..

大宅

小飛飛 寫道:
我都收到call啦...係肥嘟嘟聖誕老人look...
不過我囡唔識爬, 仲係lan下lan下咁..睇來都會包艇..

我囝囝都係肥嘟嘟聖誕老人組呀,你唔駛驚喎,我囝囝直頭LAN下LAN下都唔肯,扒轉佢一係反身一係喊住要我抱起佢,你囡囡有我朗朗墊底,唔駛包尾
我昨日去了深水

複式洋房

今日已經係星期六,原先以為落選,但剛剛收到Oxygen電話,我bb入圍喇。果位職員話:參加人數眾多,所以加開左幾組,多D人玩,梗係熱鬧D啦!

bb造型係可愛雪鹿look,不過之前爸爸買比佢既雪鹿頭箍,已經比bb扯甩左 ,真係冇佢修!

頭先我未開手機,所以佢係打黎屋企既,好彩佢都肯打多次黎;而我係用e-mail報名既。

複式洋房

我以前都以為係落選左,點知佢頭先8點幾打比我話OK左!我都係E-MAIL報名架!

我個囡造型係ANGEL !大家到時見啦!

男爵府

係啦.... 我開頭都以為落選架! 尋日6點幾,oxygen打黎話叫我果日12:30 去到呀! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 好野好野~

承承個扮相係 雪鹿1隻 我係時候要同佢稔下果日點扮先似隻鹿喇~

你地個個果日幾多點到呀? 我就12點半....

伯爵府

chick,
你囝一定win la,一開步就跑贏
星期五是無飯主婦日

複式洋房

chick :

佢都係叫我12:30前去到,我會12點早d去周圍行下!

男爵府

adacheung1972 寫道:
chick,

我怕佢......比人"fau"出局.....因為1係偷步,1係爬爬下就企起樹行....

你都識講啦....一開步就[size=medium]贏!!!!!!!! 家陣係[size=medium]行比賽,唉~~

男爵府

yantung0224 寫道:
chick :

佢都係叫我12:30前去到,我會12點早d去周圍行下!

yantung,

好! 到時搵你先

伯爵府

chickchick 寫道:
[quote]
adacheung1972 寫道:
chick,

我怕佢......比人"fau"出局.....因為1係偷步,1係爬爬下就企起樹行....

你都識講啦....一開步就[size=medium]贏!!!!!!!! 家陣係[size=medium]行比賽,唉~~ [/quote]

no la, 可以行的, 我以前又係以為只可爬, 呀囡行緊都叫佢爬返. 其實行都得的.有埋個行字呀.
星期五是無飯主婦日

大宅

CHICK
好彩朗朗唔係同承承一組咋,唔係輸得仲慘烈呀,佢爬又唔識,行又唔識,如果可以俾媽咪扶住行就掂

複式洋房

Marina88,

條Chip & Dale頸巾在香港迪士尼買架,$120, 長度啱啱好,仲有幾款其他迪士尼卡通架,不過好似係聖誕迪士尼期間先有得買,因為我之前去都見唔到 ~~~

Marina88 寫道:
kahin218,

條Chip & Dale頸巾,好靚呀 ! 仲有邊度有得買呀?

[quote]
[quote]
[/quote] [/quote]

複式洋房

係元朗近大橋街市同小巴站中間既一間專買特別節日小童衫既舖頭買既,件衫係連身衫褲連對包腳黑色鞋仔(不分開)$49,聖誕帽分開買$3 ~~~我呢件係細碼,大碼應該啱11個月著架 ~~~
hiuhiues 寫道:
路過問問....元朗邊度?
係咪一套有衫褲,帽,鞋?
幾錢?
我搵左好耐都搵唔到.....
好想買比個仔...佢11個月大.....[quote]
[quote]
[/quote][/quote]

別墅

icic, thank you!!! :mrgreen:
Marina88,

條Chip & Dale頸巾在香港迪士尼買架,$120, 長度啱啱好,仲有幾款其他迪士尼卡通架,不過好似係聖誕迪士尼期間先有得買,因為我之前去都見唔到 ~~~

[quote]
Marina88 寫道:
kahin218,

[quote]
[quote]
[/quote] [/quote][/quote]

大宅

我仲搞笑, 我參加左薑餅人組, 貪佢小人簡d 易win d...哈, 點知原來呢個世界係無薑餅人衫架......今次真係lor 黎搞喇!!!

首頁

尾頁

跳至