論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

工人放假當日是否需付三餐膳食費

請問工人放假果日
我地係咪都要負責佢三餐既膳食費
定係唔駛俾呢
通常你地係點ga

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 工人放假當日是否需付三餐膳食費

唔駛俾

珍珠宮

佢自己攪掂。
我唔介意佢食我屋企的食物,不過佢通常都約friend出街食。

男爵府

佢放假嗰日冇比膳食費, 好似話如果工人開工而僱主冇法提供三餐膳食先要比膳食費咋喎

大宅

of course no need to pay her! tell her she is welcomed to rtn home during meal time!

珍珠宮

No need to provide her. :lol:

子爵府

多謝各位的回應
咁如果工人放假留响屋企唔出街
咁係咪叫佢自己搞點三餐
而我唔駛特地買食物俾佢
thanks

大宅

Well, is she helping you for chores or just resting in your home because she wants to save her own money?

To me, if her performance is "good" and doing housework with her own initiation. I would ask her to take certain food in the fridge. Otherwise, let her solve her meals problem by herself.

[quote]
Jomei 寫道:
多謝各位的回應
咁如果工人放假留
已代刪除

禁止訪問

大宅

妳屋企一定有些少食物存貨架,佢食个的未得咯,唔使特登去買既!
Jomei 寫道:
多謝各位的回應
咁如果工人放假留响屋企唔出街
咁係咪叫佢自己搞點三餐
而我唔駛特地買食物俾佢
thanks

首頁

尾頁

跳至