跳至
[2007年] 床上玩具

首頁

尾頁

大宅

床上玩具

我想問你地有無買掛係床邊,吊落嚟會轉,有音樂俾bb睇嗰個玩具,因為聽有啲mami講話唔好,會搞到bb鬥雞眼,所以睇吓你地有無人知,買唔買好呢??

大宅

Re: 床上玩具

唔會架,我睇書話吊响 bb 床既玩具可以幫助 bb focus 架!我都會買,不過未睇 arm 款呀!

之前見 sogo 有 d TOMY 日本版既,有 winnie the pooh or disney characters,好得意架!但係而家冇左嗰款...知唔知除左 sogo 外,仲有邊度有 TOMY 日本版玩具賣?

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

我都聽過會令bb過份集中望住而豆雞眼 , 雖然我唔肯定, 但呢d又唔係必須, 咪唔買囉.

大宅

係啦,我又係聽啲人講話可能會鬥雞眼,但老公又想買喎,都唔知點好。

大宅

我又冇諗過吊D公仔玩具係BB床會搞到BB鬥雞喎, 嘻.... :lol:

我仲一早已經係"荷花"買左一款BB床吊飾, 有幾隻動物跟住音樂轉轉下添. 我諗BB見到會開心既.

大宅

我諗應該唔關事!因為好多BB都有掛架啦!但都無鬥雞眼呀!

大宅

我都覺得冇問題... BBC 都有介紹, mobile toys 係 recommended for babies from birth - 3 months 架!

-> BBC

大宅

咁我都放心啲,因為我都想買,我貪佢有個燈仔係側邊,夜晚bb喊都可以開,唔洗開到成屋燈。

別墅

我之前0係"荷花"買左個vtech鴨仔型既..
有投射..唔同既音樂同幾隻公仔轉轉下咁..
而家特價..269咋..原價429呀..
但係咪bb一抱返屋企訓既第1晚就用得?

別墅

我仲未買呀,諗住佢出左世睇下有無人送黎當禮物先...

btw, 妳地覺得邊度買bb 玩具/mobile toys抵d?

toys r' us 算唔算抵? 因為諗住將credit card d 分換定d voucher...

大宅

我唔知邊度抵 d,不過我好鍾意 sogo 既 tomy 日本版玩具呀!勁 cute 所以我都用 credit card d 分,換左幾張 sogo vouchers. 知唔知除左 sogo 外,仲有邊度有得賣?

-> tomy 日本版玩具

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

Toy r Us其實都唔平,但勝在多同齊。
久唔多都會有D玩具開倉,如果想平D就要等一下。
又或者去護協睇下,佢地都有D玩具唔錯架。
再唔係,花園街近上火車站的天穚,果度有2間玩具店,D玩具都好平下。不過唔係大牌子玩具。

大宅

話時話,我上幾個禮拜去 Jusco 既 $10 店買野,都發現佢有好多玩具架,好似 d 木既玩具咁,如果响 muji 買,要幾十蚊一件架!

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

我連睇都未睇...
不過pampers好似有得換
果d吊床邊既玩具

男爵府

我都冇唸呢個問題, 之前係荷花見過一款有d魚仔轉下轉下既, 有音樂及投射, $ 490,,,,, 貴唔貴呢??
而家仲考慮緊~~

複式洋房

我知你話邊一款,因為我買咗,雖然四佰幾有D貴, 但夜晚開個投射好鬼靚嫁。開頭擔心D音樂会太細声,返黎試過剛剛好。其實都有睇過其他,一般入電池的都要三佰幾, 可是個款冇這款靚及colorful。你有冇荷花card呀会有折扣嫁!

男爵府

有荷花卡, 係4個月會員個隻, 有pamper 卡就可以登記..
個投射係咪黃光來的???
聽完你咁講,我應該會去買,,因為真係幾中意呀

複式洋房

請問用pamper登記入荷花會係會員orVIP會員呀!

首頁

尾頁

跳至