跳至

首頁

尾頁

子爵府

你地有無開奶茶比bb飲架?

我個b好熱氣,所以我係佢2 weeks 時已經開始有比佢飲開奶茶,但係有d人又話唔可以咁細個比佢飲,係咪架?你地有無比bb飲過呀?我已經比佢飲過几次啦﹗

別墅

Re: 你地有無開奶茶比bb飲架?

我無呀...自己都唔識煲...
其實開奶茶有咩用既呢??你bb飲左又有無咩改變呢??

別墅

唔駛煲架= =萬寧果d有沖裝買~我都有比阿b飲~我覺得阿b飲完真係冇咁熱氣~d便便唔再係硬舊舊咁~d眼屎小左好多~~個人覺得only~"~
我叫馮小妍 聖瑪莉諾同學記得我嗎?
我們都36歲了!

子爵府

tracyps

我阿b因為好熱氣,成塊面好似火山爆發咁,又紅到一da da,所以我奶奶就煲d開奶茶比bb飲,每次飲几餐奶,飲完後好明顯好好多,所以我先再比bb飲,但係我見d人又話bb咁細個唔好比佢飲,所以15/16唔知keep唔keep住比bb飲好?如果keep住比佢飲就可以唔使轉奶粉,因為一唔比佢飲几日後d粒粒同紅色一da da又再出番哂黎,都唔知轉唔轉奶粉好?

該用戶已被刪除

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

聽人講安嬰兒A+最唔熱氣,我個b試一罐,面都無粒粒。因我又有罐惠氏,所以又試比b飲,點知飲之後,塊面好多粒粒,便便都係稀,但見佢去得好辛苦,要谷咁。
之後就有加水比佢飲,但都係越來越多,仲變成一韃韃紅色,連身同頭都有,所以飲完一罐後我又轉番A+,就見BB面上粒粒開始結焦凋謝。我諗我會比A+ BB飲,煩少樣。

子爵府

我都決定幫bb轉奶粉啦,我都係諗住轉a+

大宅

米水點煲架? 喺咪比佢當水飲?
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至