跳至

首頁

尾頁

複式洋房

幾多度先同bb著羊毛內衣??

如題.

子爵府

Re: 幾多度先同bb著羊毛內衣??

我唸呢個星期六都著得喇呱

複式洋房

Happalice
妳個囡囡好得意, 仲好pretty.

子爵府

dicgelbb 寫道:
Happalice

dicgelbb,

大頭相果個唔係我個女黎架, 望住碟SUSHI果個傻婆先至係阿女黎, 係咪好失望呢

複式洋房

happyalice
唔係, 2個都咁可愛!! 妹妹好似好想食左碟sushi呵!!

伯爵府

dicgelbb

聽日我可能都會考慮比細佬著

其實 FEEL 到凍就要著

無話要幾多度既

子爵府

happyalice
唔係, 2個都咁可愛!! 妹妹好似好想食左碟sushi呵!!

dicgelbb,

你個仔好靚仔, 好大對眼, 我最鐘意d BB 大眼睛架喇, 我果女得一對幪豬眼咋 :mrgreen:

禁止訪問

大宅

我尋晚就同佢著左喇,因為又凍左又落雨,而且我地住新界區....著多件安心d!

侯爵府

街坊gardenwoods,

果然我同你住埋同一庶, 因為我都係尋晚俾左阿女著啦.

gardenwoods 寫道:
我尋晚就同佢著左喇,因為又凍左又落雨,而且我地住新界區....著多件安心d!

侯爵府

今日本來想比kk著,不過老公話今日around 15度姐,都唔算好凍wor,so只係同佢著左2件長袖老底~
今朝摷下原來last year new born 羊毛老底有成5-6件,不過件件都係好

侯爵府

happyalice 寫道:
[quote]
Happalice

dicgelbb,

大頭相果個唔係我個女黎架, 望住碟SUSHI果個傻婆先至係阿女黎, 係咪好失望呢 [/quote]

小小,
都話好容易會令人誤會架la

公爵府

我都係諗住凍既話同佢著 2 件老底算數 lu

再凍 d 會開暖爐, 應該都 ok 既 :lol:

公爵府

ct, 小小,

仲乜過哂黎呢邊打躉呀

公爵府

ct,

你仲未買咩
上次唔係聽你話去買

[quote]
CT2Baby 寫道:
今朝摷下原來last year new born 羊毛老底有成5-6件,不過件件都係好

侯爵府

我之前襯吉記 on sale 時都比 kit kit try 咗啲 new born 既, 好彩仲啱 ... 但响吉仔都買多 2 件 , 特價咗 $2x 元, 勁平... 我上年响花園街買果件同吉仔既咁上下, 但都要 4x 元, so 今次買咗 2 件, 1 件 80, 1 件 90 [quote]
CT2Baby 寫道:
今日本來想比kk著,不過老公話今日around 15度姐,都唔算好凍wor,so只係同佢著左2件長袖老底~

侯爵府

好乾喎...... 你屋企唔湅啦... 日日 keep 住 25 度
貓貓媽咪 寫道:
我都係諗住凍既話同佢著 2 件老底算數 lu

再凍 d 會開暖爐, 應該都 ok 既 :lol:

禁止訪問

侯爵府

原來禽日我mami 已經幫kk著左lu

別墅

想問你哋幫BB著羊毛內衣前有無著件長袖or短袖綿質內衣先架? 著埋好似著得太多衫, 唔著又驚羊毛內衣拮肉唔舒服?

首頁

尾頁

跳至