跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 幾多度先同bb著羊毛內衣??

有著呀, 唔係真係吉肉, 唔舒服架.

[quote]
LibraMum 寫道:
想問你

禁止訪問

侯爵府

[quote]
Cinnamon 寫道:
有著呀, 唔係真係吉肉, 唔舒服架.

[quote]
LibraMum 寫道:
想問你

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

我個仔天生怕熱,佢一定唔肯著...........

主 賜 平 安

大宅

咁快著羊毛底衫啦,我個女呢幾日係屋企都係薄底衫+件晨褸咋.佢好鬼大汗的,瞓覺時著件薄底衫+冇袖睡袋+被,都瞓到成頭都係汗,直頭係大汗到連髮尾都滴得出汗個隻,枕頭都濕哂.

男爵府

幾多度都唔會比佢著, 係屋企可以開暖爐, 而且佢地成日玩, 會好熱, 所以唔駛著.

至於去街, 都唔會, 因為如果係室內都好熱, 但又除唔到羊毛底衫, 咁會熱 c 佢.
[/url]

禁止訪問

大宅

係呀,開暖爐會令室內濕度下降,舊年我就係開暖爐比個仔訓覺,最後攪到佢鼻塞,初時仲以為佢傷風鼻塞,睇好多醫生都唔掂,後黎睇專科,個醫生一睇我個仔個鼻,就問我係唔係響屋企開暖爐,佢話細路仔喉鼻內管道又窄又幼,如果濕度唔夠,d分泌會變乾,咁就好易會塞響中間.....我有另一個朋友個仔又係有呢個問題,最後大家都唔敢再用暖爐,寧願同個仔著多件衫,而且仲成日check屋企個濕度夠唔夠!

labelle 寫道:
我同 Sirlam 啱啱相反

係屋企我唔想開暖爐 (因為好乾、用電又勁), 寧願佢著羊毛底衫+夾衣 (朝早+冷背心)

去街又唔想佢著得咁厚, 都係羊毛底衫+薄衫+外套, 入到室內除外套

伯爵府

gardenwoods

ng.......咁買部放濕機.......加埋暖爐.......

嘩.......D 電費好金呀.

著多件衫, 細佬一轉身就成隻冬瓜咁爬轉左.
真煩

大宅

幾多電費唔好計喇,如果個仔真係happy都無法...不過依家就成3部暖爐,1部放濕機放左響樹....本來我響舊年仲買多左一部Innotec既放濕+抽濕+空氣清新機tim呀,貪佢放暖既濕氣,好彩最後因為部機個電子濕度計唔準,換過幾部都唔得,我最後退左貨咋,如果唔係又放多一部響樹喇....

冬瓜?你唔好再刺激我喇,我都唔知幾想個仔變冬瓜!

mansonwai 寫道:
gardenwoods

ng.......咁買部放濕機.......加埋暖爐.......

嘩.......D 電費好金呀.

著多件衫, 細佬一轉身就成隻冬瓜咁爬轉左.
真煩

大宅

我奶奶淨係買左幾件企領長袖底衫咋, 未咁快著羊毛底衫卦?

禁止訪問

伯爵府

labelle

無......

[quote]
labelle 寫道:
有無放濕+暖爐一部過

[quote]

首頁

尾頁

跳至