跳至

首頁

尾頁

洋房

你地有無幫 bb 搽潤膚膏?

bb 依家 2 個月未夠, 使唔使同佢搽 lotion 呢?

大宅

Re: 你地有無幫 bb 搽潤膚膏?

bb日日沖涼完,我都有幫佢搽 lotion,依家天氣乾燥搽左皮膚無咁乾!

大宅

NOVBB,
我個女之前因為干燥塊面有D紅,後黎我同佢?左兩日lotion就好返好多la, 你買D BB lotion比佢?下冇問題的!

男爵府

依家天氣開始乾燥, 幫bb沖完涼後,我都有幫佢搽 lotion,等d皮膚無咁乾!

[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

禁止訪問

別墅

我個b塊面都有d紅同爆拆,請問你地用邊隻bb lotion呢?

大宅

tracyps,
我用緊每隻係 Mustela, 不過聽人講seba同雙妹雪花膏都幾好...

別墅

我用JOHNSON BABY新出果隻, 幾好用, 佢出左一隻膏, 一隻CREAM, 我先同BB搽膏, 然後搽CREAM, 好好..

大宅

我都係用JOHNSON BABY,不過係舊果隻!
唔知佢出左隻新,等我下次試下用先!

大宅

only give my son lotion on face ja...

洋房

洗完白白有同佢渣johnson bb油,塊面就渣施巴個隻潤膚乳,幾好呀

洋房

我幫b沖涼時有落少少BB油,沖完用Johnson baby lotion(甜睡)

首頁

尾頁

跳至