跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 自組 playgroup (香港區)

thanks 大人! 點交錢?

男爵府

唔該晒呀大人.......我地需唔需要做d乜野follow up咁呢.....請指教

大宅

好野﹐多謝阿大人。

好緊張﹐第一次自己帶阿女搭車去街...

大宅

以為攪唔成tim~~
唔該晒你呀甲由大人!!!!!

我個bb好蠢嫁, 到e+都未識坐又未識爬, 只係識反身咋, 到時各位靚媽媽靚bb要多多包涵啊!!

星期二見啦~~

tokyogirl,

我都好緊張呀, 都係第一 次自己帶bb搭車去街咋~~
我哋一齊加油啦!!!

tokyogirl 寫道:
好野﹐多謝阿大人。

好緊張﹐第一次自己帶阿女搭車去街...

大宅

我個女阿愛美麗真係好眼瞓﹐離開pg上的士瞓著到依家﹐2個幾鐘啦﹐仲未醒!!

男爵府

今日個playgroup一個字 ....... 悶. 所以我打算去第二度再上, 搵到info. 再電聯大家. 今日浪費左大家一個鐘.

男爵府

好呀, 搵到邊到再通知聲....今日果到係好悶, 都係見到你地都好開心..................

anyway.....唔該晒呀甲由............

大宅

Thank you for your effort 甲由仔. We wouldn't have known if we didn't try, so it is a learning process, not a waste of time.

Please let me know if there is anything I can do. Amelie thanks you as well

大宅

雖然今日playgroup係悶d, 但對於大郷里迪迪仔o來講都好刺激嫁啦~~
我同迪迪仔都好開心識到新朋友呀, 你o地再有咩新playgroup記住預埋我哋呀~~

甲由大人, 你唔好咁講啦, 我哋要唔該你就真!!

大宅

係好悶! 但ryan 仔好開心. c未~

男爵府

ryan仔一d都唔似6個幾月, 佢好大個, 好似真係識行咁.....你個仔真係好掂....聊得我鬼c咁開心

男爵府

我細細聲同你講 , ryan係扮6月bb混入黎識女仔架.

大宅

ryan係扮6月bb混入黎識[size=xx-large]靚姐姐

大宅

因為你係靚姐姐law
eemsfok 寫道:
ryan仔一d都唔似6個幾月, 佢好大個, 好似真係識行咁.....你個仔真係好掂....聊得我鬼c咁開心

大宅

Yeah, thank you very much Angel.......although it was a bit boring, it was a good opportunity for all the good moms who cares their babies very much to gather together and let the babies get to know each other too!!

Mrs Lee & Tokyogirl,
Really it is the first time you bring your baby to go out? Then you should come out more often in the future, have you joined the Jan party?

Joan,
Heard many times about his outstanding performance, this time I can see finally. Last time in One Bar, I didn't notice ..............

Vero
Vero

大宅

Vero

贊育一別﹐竟然0係BK撞返﹐真係有緣。

今次唔係阿女第一次去街﹐只係第一次我自己一個帶阿女搭車去街啫

男爵府

咪咁啦,仲叫人姐姐 搞到人鬼c咁開心....囡都生埋啦...叫靚姨姨好d

大宅

tokyogirl,

That's true, such a long time no see.

So, normally how did she go out?

別墅

睛靈勳章

各位住響hk 區o既媽咪,

其實我都好想好似你地咁可以帶阿b 去pg 架, 但要返工, 無人可以帶佢去參加。我想問下如果搵導師自組pg, 你地有無興趣呀, 我依家問緊d 資料, 如果有, 我地可以夾埋一齊自組一個group 呀。

大宅

annettelhy,

有呀!! 有呀!! 我第一個報名呀!!
麻煩晒你呀, 等你好消息~~

annettelhy 寫道:
各位住響hk 區o既媽咪,

其實我都好想好似你地咁可以帶阿b 去pg 架, 但要返工, 無人可以帶佢去參加。我想問下如果搵導師自組pg, 你地有無興趣呀, 我依家問緊d 資料, 如果有, 我地可以夾埋一齊自組一個group 呀。

首頁

尾頁

跳至