跳至

首頁

尾頁

子爵府

天氣開始凍,你地有無幫bb著褲架?

我試過幫佢著過一次,但係換片時要除褲好麻煩,抱住佢又成日cake到條片冼左落黎,攪到個b好唔舒服﹗

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 天氣開始凍,你地有無幫bb著褲架?

無呀,佢仍係著和尚抱,而我就幫佢包多張氈仔,只露出頭同手。早兩日凍時,我已開暖風機比佢喇。

水怪,

另我自己有好消息呀,我褲已著得番喇,係就係緊過以前,但條車呔又細喇!好開心!!

別墅

之前試過著褲仔, 我都發覺換片時好麻煩, 之後係出口店買十幾件幾蚊一件的全身果隻夾衣比佢著, 質料好好, 換片都好方便, 而且好保暖

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

幾蚊件咁扺﹗

LeQ 寫道:
之前試過著褲仔, 我都發覺換片時好麻煩, 之後係出口店買十幾件幾蚊一件的全身果隻夾衣比佢著, 質料好好, 換片都好方便, 而且好保暖

子爵府

你地依家個b著几多件衫呀?咩質地架?

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

別墅

係呀, 我係花園街買, 我朋友係美國住, 後來回流返港, 佢話有些牌子係美國都有得賣, 質料真的不錯, 由於美國碼, 所以可以著好耐
水怪 寫道:
幾蚊件咁扺﹗

[quote]
LeQ 寫道:
[/quote]

子爵府

點解我去左好多次花園街搵bb仔衫都搵唔到有得賣既?究竟係邊到架?

LeQ 寫道:
係呀, 我係花園街買, 我朋友係美國住, 後來回流返港, 佢話有些牌子係美國都有得賣, 質料真的不錯, 由於美國碼, 所以可以著好耐
[quote]
水怪 寫道:
幾蚊件咁扺﹗

[quote]
LeQ 寫道:
[/quote][/quote]

大宅

咁抵, 請問可以比個地址我去睇下嗎

我在家裡比一件短的和尚袍加一件長的和尚袍
穿一條褲仔,再加一件棉背心
會唔會穿得太多呢 ?

子爵府

咁就要睇下你果2個和尚袍係咩質地啦,如果係普通棉質既都差唔多啦﹗天氣凍左咁多,寧願著多件衫好過唔小心凍親佢﹗

bbtse 寫道:
咁抵, 請問可以比個地址我去睇下嗎

我在家裡比一件短的和尚袍加一件長的和尚袍
穿一條褲仔,再加一件棉背心
會唔會穿得太多呢 ?

首頁

尾頁

跳至