跳至

首頁

尾頁

男爵府

各位將會係qe生bb既媽咪注意

以下係我自己係A2既親身經歷
我未生之前係A2痛左15個鐘先入產ROOM 生妹妹, 係天光前, 以為開左子宮, 叫左姑娘同我CHECK, 個姑娘真係變態. 人地個個姑娘都係申手入去下面妹妹, 摸下子宮開左未, 但佢就申手入我PAT PAT度, 嘿到我NOSE個都無肉
之後我問佢, 點解你會申手去O個度, 佢話都係一樣, 咁樣仲清楚O的, 唉! 我真係想死.
跟住"轉第2間" 第2個姑娘同我檢查, 我第一時間問佢, 你隻手會放去邊度, 我唔想你放入我PAT PAT. 點知個姑娘話, 全E院都只係得佢一個姑娘會做O的咁既野, 無姑娘會申手入去PAT PAT. 你放心.~

我唔知佢係助產士定姑娘, 不過佢係穿衭既, 個人就老O的, SHORT HIAR , 唔記得佢個名. 如果你地唔想比佢穿你櫃, 最好唔好搵佢同你CHECK, OR CHECK前講清楚.

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

洋房

Re: 各位將會係qe生bb既媽咪注意

我都係qe生架,不過就冇咁嘅經歷,乜pat pat可以探到嘅咩?

伯爵府

乜咁變態嘎!!

男爵府

我已經打電話去投訴了, 不過都唔知e院會點回應?
而家諗起都覺得好驚, 點解會咁 :-( :-( :-( :-(

民房

真係未聽過 好得人驚

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

冇野呀.....穿櫃桐...好驚喎~

複式洋房

0甘恐怖? 想問下嗰個姑娘係唔係帶眼鏡冬菇頭架?

首頁

尾頁

跳至