興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

BBC LEARNING ENGLISH WITH OZMO 蘋果報紙有優惠超平!

民房

Re: BBC LEARNING ENGLISH WITH OZMO 蘋果報紙有優惠超平!

你好呀~我想問下宜家仲有冇得買呀,你小朋友睇成點呀,可否話我知? 因本人小朋友宜家開始鐘意睇書我想搵d可以幫到小朋友學習既書比佢睇呀 謝謝

大宅

Re: BBC LEARNING ENGLISH WITH OZMO 蘋果報紙有優惠超平!

上星期去CWB國風堂我見到有得訂, $180, 我都訂咗一套, 要2-3星期先有貨, 因為得個吉盒做版, 但盒上寫上有13VCD, 國風堂職員話仲有書跟埋, 我覺得好平, 雖然唔多清楚內容就訂了一套, 而家見到你個post就更加覺得超值, 希望真係有貨番啦!

macymom 寫道:
Hi 各位BK MOM

大發現!!!!今日睇蘋果娛樂版有半版廣告講呢套英語教材!

包括13隻DVD 1本SONG BOOK跟CD 字典跟5CD PHONICS BOOK WITH CD 5PCS CD-ROM ........原價$3XXX 以家只需$1780 超平!!平時係地鐵站做ROAD SHOW 都要成$3XXX 不過要打電話俾蘋果曰報熱線先可以訂到 只限50位讀者
不過原來市場推廣都係卡迪X公司(DISNEY 字典2本$150 果度) 咁都應該OK嘅!因我哋都買咗本字典 都幾抵!! +
都打算聽日買番套!!!

民房

哦....你果度賣得甘平既,激死我!!!我係九龍塘地跌站買左$2980啊!!!都係送左一個紙既相架仔詐
:-( :-( :-( :-(

JO Jo Yung

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

little-B-popo 寫道:
上星期去CWB國風堂我見到有得訂, $180, 我都訂咗一套, 要2-3星期先有貨, 因為得個吉盒做版, 但盒上寫上有13VCD, 國風堂職員話仲有書跟埋, 我覺得好平, 雖然唔多清楚內容就訂了一套, 而家見到你個post就更加覺得超值, 希望真係有貨番啦!

$180定$1800呀??

大宅

$180- 大陸版, 有會員咭仲有9折, 訂貨要比$50定金, 可打電話去國風堂問下: 28932483

禁止訪問

男爵府

聽講times同卡迪x係同公司!!!

禁止訪問

男爵府

講真,我唔會為慳少少錢去買大陸版同台灣版,大人睇就冇所謂,俾小朋友睇就會混淆,我有一套書局送既有注音既書,我個小朋友就係咁問我個d注音係乜來架??佢既注意力去晒個d注音道

大宅

我想問一問呢套的教材dvd 好唔好睇. 小朋友鍾唔鍾意.

民房

ok ga~~我bb依家3years old~~一邊睇一邊dance!
好得意!

民房

個discount做到聽日ga~~要buy快 D lu~~電話係61106844(楊小姐)好好人ga~~都係希兒媽咪介紹~~

民房

del

大宅

結果我忍唔住又買左BBC LEARNING ENGLISH WITH OZMO . 因為真係比其他公司平1仟鬆d

我阿b得果4個月, 我已經買左4,5套教材比佢. 但我仲有幾套想買. 睇怕都係忍唔到手. :cry:

男爵府

cuby:pls check PM!

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cuby
你只係 beginning 咋. 我而家已經無從估計.
所以無乜事係唔會入書城, 真係會破產架.
衰在上一上 bk look 下都會破財.

其實岩用的, 三幾套有排佢玩, 因為 bb 除左學呢 d, 更多時間需要戶外活動, 遊戲等等. 頭一年, 根本無乜俾 dvd/vcd 佢睇, 聽 cd 同書本多. 頭半年, 書本都唔係幾講得上添.

大宅

HI, w_y

其實我真係要忍下. 我老公都叫我BB睇完果D先至再買. 不過上得BK 多 收左料又忍唔住又買.

男爵府

睛靈勳章

無錯我都認同上得bk多, 見到好既教材又係想買. 我仔仔而架14個月, 前後散買都買左我7仟幾. 早2日我都買左呢套ozmo, 因為我家姐以前都賣過一些教材, 佢話今次低買. 另外, call佢地卡廸x公司內的ms cheng都好好人, 我未決定買時, 她都好有心機同我plan 一日阿仔既學習schedule, 不過買左後都仍未覆我詳細細節. :-|

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

不過今次 ozmo 我又忍到手喎

首頁

尾頁

跳至