自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:fungcandy+發表於+13-9-13+14:11+今

原帖由 xp 於 13-10-01 發表
2張2G咭 for ? 係細咭嗎?
唔知呀!重未收到領禮物信。係!我都無諗過呢個間題。一心諗住係細卡添!

男爵府

引用:send+左cut+form,+尋日打黎續$55/月,+18個

原帖由 vinyasa 於 13-10-02 發表
send 左cut form, 尋日打黎續$55/月, 18個月合約, 有超市coupon, 2G咭, 電器"簡"左飯煲 ...
嘩!睇黎你最掋!

珍珠宮

vinyasa 發表於 13-10-2 00:45
send 左cut form, 尋日打黎續$55/月, 18個月合約, 有超市coupon, 2G咭, 電器"簡"左飯煲 ...
coupon係幾錢呀?

vinyasa  coupon唔記得係$200定$250, 佢話計埋月費優惠, $54.9/月  發表於 13-10-2 12:07

大宅

PCCW真係好賤, 我娘家電話係2012年5月簽18個月, 平均$66/月, 但今年6月佢無啦啦打比我爸爸, 話介紹個新plan比佢, $110/月冇來電顯示冇call waiting, 只有$200惠康coupon送, 仲要簽27個月! 我爸爸又儍更更應承咗! 激死我, 而家$110/月仲要係百冇!

大宅

回覆 斯巴達小子 的帖子

PCCW 固網電話舊客續約如何有最平最激優惠 $54.8/月費 DIY

詳細優惠計劃
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

複式洋房

回覆:PCCW固網電話續約價錢

剛續約平76元一個月。

大宅

vinyasa 發表於 13-10-2 00:45
你很抵! 我續約同你一樣, 除了沒有2G咭及電器, 但我見呢個價$55是歷史低價, 便不再磨下去.

珍珠宮

依家仲有無人續到:簽一年平均$67一個月。送來電顯示等。重有2張2G咭+樂星牌飯㷛

男爵府

引用:依家仲有無人續到:簽一年平均$67一個月。

原帖由 xp 於 13-10-05 發表
依家仲有無人續到:簽一年平均$67一個月。送來電顯示等。重有2張2G咭+樂星牌飯㷛 ...
Rasonic 飯煲呀?

大宅

引用:PCCW真係好賤,+我娘家電話係2012年5月簽18

原帖由 斯巴達小子 於 13-10-02 發表
PCCW真係好賤, 我娘家電話係2012年5月簽18個月, 平均$66/月, 但今年6月佢無啦啦打比我爸爸, 話介紹個新plan ...
但舊約都未完喎

大宅

回覆 ppp123 的帖子

謝謝你!

大宅

回覆 WP1821 的帖子

我打去問, 佢話因為回贈已經全數比晒, 所以開個新offer比我哋喎, 我覺得佢哋係諗住D老人家乜都唔知所以開個勁揾笨既offer出嚟啦! 離晒譜!

珍珠宮

今日打嚟簽18個月,扣埋回贈coupon $77個月

珍珠宮

最近有無JM續左約呀?

大宅

斯巴達小子 發表於 13-10-7 10:01
回覆 WP1821 的帖子

我打去問, 佢話因為回贈已經全數比晒, 所以開個新offer比我哋喎, 我覺得佢哋係諗住D老 ...

實在太衰啦...

珍珠宮

依家續約最平幾錢呀?

大宅

引用:我剛剛續左!+平均$67/月,+簽12個月,+聯絡ms

原帖由 問號mama 於 13-08-28 發表
我剛剛續左! 平均$67/月, 簽12個月, 聯絡ms. ng, tel: 22049509
唔該晒問號mama,今日打咗電話即刻搞掂左!

珍珠宮

上年都係續左$67今年有無得平啲呀?我想要飯煲呀!

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

下月到期(11月)....續約打了2次..由平均$99/$67....唔信冇平均$55.一於去門市部填寫 CUT Form...之後等7-10日....看看有沒有平均$55續約...

大宅

wan43 發表於 13-10-23 18:04
下月到期(11月)....續約打了2次..由平均$99/$67....唔信冇平均$55.一於去門市部填寫 CUT Form...之後等7-10 ...
有冇 $55比你呢? 我都快到期了

首頁

尾頁

跳至