跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

你地 d 手指會唔會痛呀??

而家 d 手指好痛,有時訓醒覺之後痛到d 手指好似廢左咁,冇曬力,都唔知點解會咁,你地會唔會呀?? :-(

男爵府

Re: 你地 d 手指會唔會痛呀??

我冇喎

別墅

cindy723 寫道:
而家 d 手指好痛,有時訓醒覺之後痛到d 手指好似廢左咁,冇曬力,都唔知點解會咁,你地會唔會呀?? :-(

me too
我都是手指成日痛, 尤其是訓醒, 痛到屈唔到架d手指.

醫生話是水腫, 所以會這樣, 都無辦法, 醫生話唯有食少d鹽份.

禁止訪問

別墅

我朝朝早起身時所有手指關節位都會好痛, 要做一輪手指操先好d. 醫生話係水腫, 要多d郁動, 飲多d水, 食少d鹽份高

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

仲未痛禾。依家睇得多將近生既媽媽D post﹐發現就快生既時候﹐D恥骨呀盤骨呀都痛到CC下﹐有D驚。

民房

我都有呢d情況, 每朝起身好似成個人散哂咁, 兩隻手好庳冇哂力, 由其係d手指, 今朝重冇力到差d跌咗個牙刷落地. 總之依家d手指最唔舒服, 好酸軟. 全日都係咁, 好"忟憎"... :-( :-(
come and see our baby -->> http://framophic.com/blog/

大宅

死啦, 我今朝起身覺得2隻手既關節有d硬, 屈埋仲有少少痛 :-(
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

我冇手指痛,淨係瞓覺時小腿會痺,醫生教我每晚食2粒鈣片(之前每晚食一粒),我覺得情況真係好左喎

首頁

尾頁

跳至