跳至

首頁

尾頁

大宅

王少清健康院一問~~~

請問知唔知王少清健康院d醫生同姑娘d太度好冇呀....

因為我下個星期會第一次去佢o個度覆診呀.....

唔該你地哦.......

別墅

Re: 王少清健康院一問~~~

唔洗咁擔心啦! 都ok o既, 不過我遇過d醫生都較young. 始終係政府, 唔好要求咁高就得o架啦.
出口日本鞋仔專門店
適合6-24個月bb, 歡迎到以下Shopping-kingdom選購
http://www.shopping-kingdom.com/index.php?app=store&id=33265

子爵府

睇下你要求d咩, 如果普普通通既都ok架, 唔駛太擔心, 佢地唔會無啦啦鬧人既hehe

大宅

請問逢星期幾可以做產前檢查,及如果第二胎可以可以抱我大囝

大宅

should be Tue 9:00 - 1:00 and Thur 2:00 - 4:00
Good parents give their children Roots and Wings. Roots to know where home is, wings to fly away and exercise what's been taught.

複式洋房

我想問如果我本身 book 了 Thur 2-4 pm,但有事唔得閒,可否自行 Tue 9:00-1:00 去睇架?
是否要預先打電話去問呀?

大宅

You have to call to rearrange it. If not, they will regard you as giving up the chance. they have quota for body checking everyday.

複式洋房

thankyou
maggiechan 寫道:
You have to call to rearrange it. If not, they will regard you as giving up the chance. they have quota for body checking everyday.

大宅

叻叻勳章 親子達人勳章

I have just called to make an appointment, sooooooo busy! have to wait till Feb!! :(

大宅

叻叻勳章 親子達人勳章

When are you calling ah?? if i call after you maybe they will give me your appointments!!

belle_lau 寫道:
我想問如果我本身 book 了 Thur 2-4 pm,但有事唔得閒,可否自行 Tue 9:00-1:00 去睇架?

伯爵府

2019新春慶豚圓

王少清d醫生好好人架~~~d姑娘大部份都ok架~~好好架~~~我生完返去,佢地都認得我~~

複式洋房

未打去問呀!其實可能得閒都唔定,我唔知去唔去到,所以問定先咋!

jellybaby 寫道:
When are you calling ah?? if i call after you maybe they will give me your appointments!!

[quote]
belle_lau 寫道:
[/quote]

大宅

新症第一次逢星期三檢查
要帶自己身分證,丈夫身分證副本,醫生驗孕報告,同早上中間的小便.
可以九時前去到要填表,
跟住排隊取籌,
等一號房姑娘叫驗小便,度高,磅重,量血壓,
大堂等見姑娘,
大堂等見醫生,
姑娘抽血(記住可以吃早餐的)
聽講座,
取回今天開的報告,當日跟住親身去威爾斯預約,
到威爾斯要填表先可以預約.

首頁

尾頁

跳至