自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

<<高琳琳日記>>9 days.....

:cry: 感人...
應該冇媽咪睇完係唔眼濕!

<<高琳琳日記>>

day 9:
"醫生拔掉了琳琳身上的喉管,琳琳已經「身無牽掛」,爸爸媽媽終於可以手抱琳琳,是親手抱著自己的女兒,這一刻,是琳琳最享受到做BB的樂趣...."

"一個多小時後,我們漸漸感受到她身體變得冰冷,最後,琳琳在媽媽懷中安祥地離開了... "

複式洋房

Re: <<高琳琳日記>>9 days.....

幸福非必然, 祝福小琳琳. :cry:

侯爵府

好媽媽勳章

請大家唔好見怪 我當然好感動同覺得lamlam 父母好偉大 希望你地重新振作 唔好甘難過啦 我地支持你 but 純粹我自己個人意見 if一早知道個b 有事 我諗我會stop 好個佢出黎 要做甘多手術 我會仲難個 仲之係我personal 意見 請大家唔好見怪 呀

大宅

我都明呀...不過會唔會係出咗世先發現問題呀??

ShinTeresa 寫道:
請大家唔好見怪 我當然好感動同覺得lamlam 父母好偉大 希望你地重新振作 唔好甘難過啦 我地支持你 but 純粹我自己個人意見 if一早知道個b 有事 我諗我會stop 好個佢出黎 要做甘多手術 我會仲難個 仲之係我personal 意見 請大家唔好見怪 呀

首頁

尾頁

跳至