自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好心啦,梁家傑你呢班衰人,想當年唔係你唔俾葉劉釋法,就沒有0甘多大陸婆落來生仔

內地孕婦來港產子問題近日漸嚴重!你地讀0甘多法律,做d有用0野啦

我強力要求你地做d 0野,話俾中央聽

:evil:

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 好心啦,梁家傑班人,讀0甘多書,攬少d無謂0野,真心幫0下我地d香港人啦!

梁家傑你地呢班人,要選0羊 選 0羊,d內地孕婦來港產子,遲d 50年就變力大陸人管理大陸人,大陸人治港,無香港人啦!

你地做d0野 啦

大宅

Re: 好心啦,梁家傑班人,讀0甘多書,攬少d無謂0野,真心幫0下我地d香港人啦!

本人對律師出身既人都冇咩特別好感, 雖然我自己都讀法律同有好多朋友做, 但就係見得多, 心淡多. 陳水(便), 布殊, 李柱銘, 何(進人) 都係律師, 而家長毛都聽講去進修法律. 可想而知, 口就講到天下..做就有心.. :tongue: :tongue:

男爵府

我同意公民袋d人無個好人,做d0野啦

強力要求梁家傑爭取07年否決內地婦產子,全力爭取禁止落
0黎

男爵府

畀面勳章

如果俾佢做到特首真係不敢想像

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唉...呢班人...

民房

去我個post度支持個遊行好過喇....

子爵府

佢會一直迴避呢個問題~~

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

個個做都一樣,總之香港無好日子過啦 :-(
快樂可人兒
:-DResults:

子爵府

唉~~~~~~~~?

大宅

依家最話得事

別墅

我贊成你所講,泛民除左梁耀宗及郭家麒及凃謹伸之外,無人係呢件事出過半句聲,但公平的講,成個立法局60個議員,其他嘅都好似係同時消聲匿跡,隱性埋名喎.係咪都要求吓佢地呢?
所有人都話,不分政見與立場,那一派肯幫手,之後一定投佢票,但甘著數嘅嘢都無人做,我至今都唔明白. ?-( ?-(
現在我彷似在等待,等,等那一天來;莫道你心痛不可耐,我心更哀。若問我想找的所在,找,找我的將來。為著我心中的希望,生命已擲門外。看著這如病染的祖國,誰亦要奮起叫嚷!放下眼前原屬我的一切,五月的陽光在照耀. 8964

別墅

99.9999999%都無可能做到啦!有無型之手嘛!
suilangmui 寫道:
俾佢做到特首先算啦.
現在我彷似在等待,等,等那一天來;莫道你心痛不可耐,我心更哀。若問我想找的所在,找,找我的將來。為著我心中的希望,生命已擲門外。看著這如病染的祖國,誰亦要奮起叫嚷!放下眼前原屬我的一切,五月的陽光在照耀. 8964

男爵府

0黎
強力要求修改基本法禁止落0黎

大宅

bbfruit 寫道:
我同意公民袋d人無個好人,做d0野啦

0黎

呢單野係佢地當年攪出黎既蘇州屎,點會敢出聲丫。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

話時話, 真係唔見有邊個議員企出黎講下呢單野, 連成日反反反既長毛都唔企出黎喎!?
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

伯爵府

我都覺得你地唔好成日話梁家傑班人啦, 而家掌權的始終係曾特首, 正所謂佢講一句, 好過梁家傑班人講十句, 而家佢地有足夠票數去參加競選特首(希望), 都無人覺得佢地真係得格, 只不過如果無人去同曾特首爭, 曾特首就真係可以全完唔做野, 唔講野, 唔承諾任何野架WOR

以上只係我個人的見解, 只係想同大家分享一下

男爵府

Re: 好心啦,梁家傑班衰人,想當年唔係你唔俾葉劉釋法,就沒有0甘多大陸婆落來生仔

我強力要求你地梁家傑呢班衰人(包括吳藷儀,湯家華)衰人,唔係你地呢班律師當年幫莊豐源攞居港權,又唔俾葉劉釋法,就沒有0甘多大陸婆落來生仔

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=818036&forum=162&44

別墅

佢地班人都係得個講,人地做特首,就話人地做得唔好,到佢自己做咪一樣咁衰,
arron媽 寫道:
佢會一直迴避呢個問題~~

首頁

尾頁

跳至