意見反饋
義工

自由報料 今日: 31|主題: 266376

跳至
環球嘉年華網址 12月15日開始啦

男爵府

國民生產總值:6192

環球嘉年華網址 12月15日開始啦

男爵府

國民生產總值:9315

Re: 環球嘉年華網址 12月15日開始啦

本來去架, 但今年要收入場費, 要考慮!考慮

[/url]

大宅

國民生產總值:4313

收入埸費任玩喎~抵啦!!重送金幣喎!~
寶貝女你比左好多歡樂mami同Daddy~鍚晒你♡╮ⓣⓗⓐⓝⓚⓢ ﹏♡

大宅

國民生產總值:4736

畀面勳章

thanks報料

子爵府

國民生產總值:12839

唔玩都要入場費???那我老公咪唔使去,佢咩都唔夠膽玩架喎,
,佢剩係陪我入去同個仔玩咋喎,............

大宅

國民生產總值:3427

我老公咪又係咁,唔知點買法先唔使咁"蝕"(老公唔玩機動遊戲)呢?

abu_cheung 寫道:
唔玩都要入場費???那我老公咪唔使去,佢咩都唔夠膽玩架喎,
,佢剩係陪我入去同個仔玩咋喎,............

侯爵府

國民生產總值:23127

乜今年收入場費咩! 咁幾多錢呀! 我同老公都唔玩機動遊戲, 諗住同仔仔玩下灘位遊戲咋喎

公爵府

國民生產總值:27372

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

打咗去問啦, 無淨入場飛賣, 嘩如我唔玩咪好唔低囉, 真係要諗一諗去唔去好喇

侯爵府

國民生產總值:22183

買飛入海洋公園低d
仔仔考完試就放監!

禁止訪問

國民生產總值:2701

水晶宮

國民生產總值:54236

2018勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

Any discount in buying the packages?

Is AIA (insurance) sponsor it?

Packages

男爵府

國民生產總值:6056

thanks,

大宅

國民生產總值:2008

嘩!要買入場劵, 我老公一定唔會去! 我寧願去海洋公園!

子爵府

國民生產總值:10581

2018勳章 醒目開學勳章

HinMami 寫道:
嘩!要買入場劵, 我老公一定唔會去! 我寧願去海洋公園!

agree

男爵府

國民生產總值:5049

我都覺得收入場費唔係太好,其實幾年去嘉年華都係玩攤位遊戲,係我老公玩過一次跳樓機,我都唔敢玩既,其實應該有兩種選擇比人揀,一種套票,即係佢依家咁,可以玩晒全部既機動遊戲和送金幣,另一種好似以前咁,續一購票,咁未仲好,依家攪到我都唔知去唔去好呀!

伯爵府

國民生產總值:15430

好媽媽勳章

子爵府

國民生產總值:12365

$110$75

~~~~~~~$150 $95

$160$100

~~~~~~~$180 $120

$200$125

~~~~~~~$225 $150

公爵府

國民生產總值:25721

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

kwan0520 寫道:
嘩如我唔玩咪好唔低囉, 真係要諗一諗去唔去好喇

agreed!
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

男爵府

國民生產總值:8814

要比入場費!仲要咁貴!最慘唔係點玩!真係要諗

侯爵府

國民生產總值:24282

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

朱古力 寫道:
我都覺得收入場費唔係太好,其實幾年去嘉年華都係玩攤位遊戲,係我老公玩過一次跳樓機,我都唔敢玩既,其實應該有兩種選擇比人揀,一種套票,即係佢依家咁,可以玩晒全部既機動遊戲和送金幣,另一種好似以前咁,續一購票,咁未仲好,依家攪到我都唔知去唔去好呀!

我睇報紙講係玩晒全部既機動遊戲和送金幣架喎~!
有分日埸同夜埸.門票$110 或 $2XX 咁上下.
我覺得抵過以前...次次入去都唔見幾舊水!

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.