跳至

首頁

尾頁

民房

边度專幫BB剪頭髮呀??

我bb頭髮太長,要剪啦.....因為佢又大汗....又怕熱喎.....成日髮尾都濕晒...好似剛洗完頭噤.....所以請問有冇媽咪可以介紹吓边度專幫BB剪頭髮嘅地方....因為好的多都話唔敢剪呀 :cry:
*Bosco*

大宅

Re: 边度專幫BB剪頭髮呀??

Magic Mirror Kids Salon (Lee Garden) in Causeway Bay
Anson在2006年1月29日出世!

大宅

玩具反斗城裡面都有. 不過我見個個bb都剪到成個冬菇咁, 所以最後都係去返自己剪開果d髮型屋或自己剪.

民房

依間Magic Mirror Kids Salon貴唔貴架, 費用大約幾多, 等我有個預算, 我都打算幫我女女剪頭髮呀!

大宅

TST closed la.. if you want to go, you need to go to Causeway Bay now.

Anosn just did a hair cut there one week ago, they are offering 15% on weekday, around HK280 for boy who under 6-8 years old..

Anson在2006年1月29日出世!

男爵府

我有個朋友曾經試過請個剪髮上門,喺屋企剪,好似around $200, 個效果都okay......

該用戶已被刪除

大宅

Re: 邊度專幫BB剪頭髮呀??

I cut my daughter's hair myself, its not that difficult and looks fine
20/1 2.95kg 23/4 6.3kg 6/9 8.8kg 23/2 3.65kg 23/5 7.27kg 23/3 5.35kg 20/7 8.1kg

民房

边度有上門呀??都好喎!
*Bosco*

大宅

我离晚幫維維剪頭髮,剪到佢好似八襾仔! 維維仲要一路剪一路 :-(

首頁

尾頁

跳至