跳至
[2007年] 好緊張!

首頁

尾頁

大宅

好緊張!

好緊張,每日起身都好痛,好重,又好急尿究竟生之前有乜,
象徵呢? :cry: :cry: :cry: :cry:

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 好緊張!

soling28 寫道:
好緊張,每日起身都好痛,好重,又好急尿究竟生之前有乜,
象徵呢? :cry: :cry: :cry: :cry:

me too....總之夜晚一訓落床就開始痛...半夜去toilet起身又痛...轉身又痛....好慘....尋日開始個肚皮扯住痛...仲摸到阿b個頭仔晌下面轉轉下 連我老公都摸到....希望快d生...有時衰d覺得真係都幾折磨下 =.=
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

男爵府

我痛到行唔到, 瞓係度郁都唔郁得, 幾時先捱到生呀? :-( :-(

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

:-( :-( 我又係咁成日問住我老公....究竟幾時先生得呀??佢就只會答我:妳忍耐下啦...第日bb一出世就勁打佢pp =.=..有時佢仲會對住我個肚叫bb乖d...唔好撐到我個肚皮"行"哂...好似想爆咁....但次次佢講完..阿b實整多兩下架....
:-( :-(
hialice 寫道:
我痛到行唔到, 瞓係度郁都唔郁得, 幾時先捱到生呀? :-( :-(

若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

大宅

我暫時未有呢種現象喔,可能我未夠36W呱....不過訓覺果陣阿B都好中意撐實我個肚,但系唔會痛囉.
該用戶已被刪除

大宅

我對腳好腫,好實連鞋都著唔入,要著拖鞋.
天氣涼左,大家小心呀!加油!加油!
該用戶已被刪除

大宅

2019勳章

我仲未分得到邊個係阿B個頭,邊個係阿B隻腳~~ ?-( ?-(

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

J&Hsbb 寫道:
我只有少少少少腫, 所以d鞋仲著到, 不過呢幾日已經比bb壓到個肺, 一上床訓覺就好似抖唔到氣咁, 有時比bb踢到好痛, 個頭仔轉時個子宮又比佢整痛........需然係咁, 但都要enjoy埋呢幾個星期, 一生人懷孕次數唔會多, 一定要記住呢個難忘經歷

我個小b又係個頭仔會o係我下面打圈轉,兩三日就轉一次,好唔舒服(唔痛,但感覺好怪 )

今日返QE覆診,一切都ok,同埋我死lur爛lur個姑娘俾我上"生產過程知多少",終於lur倒下星期二上 ,但下次又要返健康院覆診,完全係兩邊走... ...
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

大宅

我開始諗,而家瞓覺,轉身都痛....陣同時仲可以洗埋個頭?會唔會痛到暈咗嫁?係咪一定係見紅先嫁?穿水点搭的士?hahah

首頁

尾頁

跳至