美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 邊隻豐胸膏可挺同增大?

我想請問一下 你地講緊個隻係咩黎架??可唔可以pm比我呀

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

下!!!!甘平????係咪真野黎嫁??我又想買呀!!
我又去yahoo睇下先!!!

我呀!本身未生前呢,係b cup,生完係c cup
點知一飲左收奶果d湯水...哇!!!aa呀!!!
我唔開心左好耐....連我隻佬都問我搞嘜鬼...

我等你喔!!!

民房

係呀, 超平, 平到我唔信, 但係真係正貨黎架~
不過佢話都係得一支咋, 如果唔係我都想要多支 !!!
我買之前0係香港 yahoo 都見到有, 買 HK$350, 不過依幾日冇左, 唔知係咪賣左...

係啦, 我都賴 d 收奶茶架, 飲完乜都收哂, 收凸埋
好似未發育既妹好仔咁~ 我都好唔開心架... :-(
我老公都笑我冇野搵野黎搞, 話唔餵咪等佢自己慢慢收囉, 學咩人飲收奶茶丫~

nikinokb 寫道:
下!!!!甘平????係咪真野黎嫁??我又想買呀!!
我又去yahoo睇下先!!!

我呀!本身未生前呢,係b cup,生完係c cup
點知一飲左收奶果d湯水...哇!!!aa呀!!!
我唔開心左好耐....連我隻佬都問我搞嘜鬼...

我等你喔!!!

洋房

B二姑媽:

想請教一下, 你有冇用過CLARINS豐胸產品?
本人買左兩支, 一支大, 一支緊.
可唔可以比d意見(假如你用過的話).

民房

收到, thx~
請問0個4個穴位按七下呢, 係咪搽之前乾按架 ??

bubblegum 寫道:
用晒所有辦法都 post 唔到呀.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

ophe_cyc

我仲等緊你ga!!~~-v-

大宅

大紅花,

Sorry 呀,我未試過 CLARINS 呢隻牌子,所以比唔到意見你!不過,都希望對你有效!

洋房

B二姑媽:

喂喂! 唔該晒你既回覆, 不過我自己試緊, 就覺得都幾work,
but就正係有查果陣時囉!
我想問一下呢, 你講果隻係叫咩名架? 我睇果隻DHC係HK$660, 係咪加左價?

民房

nikinokb 寫道:
ophe_cyc

我仲等緊你ga!!~~-v-

我0岩0岩 m 到, 依家度唔準喎...
到 23 Feb 用夠兩星期, 我再度一度睇下有冇 d d 成績啦...

大宅

大紅花,

啊!佢唔係加咗價,$660.00 蚊係原價,上次因為做特別嘅 promotion,特價,再有六四折,所以先咁平, 依家暫時未有咁 "正" 嘅 promotion 啦!

既然你啱啱買咗 CLARINS,不如試吓塗一段時間,例如至少連續三個月(記住日日呀!!),或者到時懚定咗會 keep 到,比 D 心機,唔好停住呀,祝成功!

大宅

我前幾日收到佢嘅3月份本書加左價~~~~$755
我有d朋友住火星,有d朋友住水星,而我準備要搬去(天王星)
好快有個5星級的家喇~~~~~~~

禁止訪問

大宅

高比比之家,

嘩!唔係嘛,加咁多,咁佢出咗張八折卡咪即係有用,重貴過以前用九折買......

我個個月都好遲至收到月刊,都唔知點解?

大宅

唉,激動得滯,寫錯字添,係八折卡 "冇用" 至啱!!

大宅

我平時用開嗰d就冇加價~~~~
唯獨是呢支B-more就加左價
真係等 promotion 先買..........

大宅

我都試過飲豆漿.......胸就冇漲過!!!!
但個胃漲左好多...唔舒服

[quote]
suilangmui 寫道:

大家有冇試過飲豆漿呀? 我飲o左兩星期, 覺得漲o左少少.

複式洋房

我無按穴位呀, 我淨係按摩架咋...

ophe_cyc 寫道:

收到, thx~
請問0個4個穴位按七下呢, 係咪搽之前乾按架 ??

[quote]
bubblegum 寫道:
用晒所有辦法都 post 唔到呀.
[/quote]

禁止訪問

男爵府

其實我生第一個bb時,都係breastfeeding for 3mths,但我冇飲收奶茶,而個胸都係細過之前,而我又就生第2個,其實係唔係breastfeeding 一定細過以前ga,咁唔breastfeeding會唔會又大過之前呢?thks

民房

好評 beautyspa袁潔塋做代言人

首頁

尾頁

跳至