美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 邊隻豐胸膏可挺同增大?

我都想知呀 !!!
我又係餵左三個月, 餵緊個陣係大左兩吋幾呀,
之後唔餵就飲左兩劑收奶茶, 即刻縮, 依家仲細個懷孕前... 我賴 d 收奶茶架喇~
但係好多人就算唔再餵都唔會細個之前架喎....

BBIX 寫道:
其實我生第一個bb時,都係breastfeeding for 3mths,但我冇飲收奶茶,而個胸都係細過之前,而我又就生第2個,其實係唔係breastfeeding 一定細過以前ga,咁唔breastfeeding會唔會又大過之前呢?thks

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

ophe_cyc :
我岩岩contact 左個台灣 yahoo 個seller 啦, $8百幾台幣真係好平呀....請問你點匯錢比佢架(用card credit /寄cash 定去bank匯架),我要安排比錢啦,可唔可以教我呀??...thanks

ophe_cyc 寫道:

hi
係呀, 我0岩0岩買, 用左三日咋~
其實佢新出0個時我都想買, 但太貴 & 唔知有冇用...
早前0係依度見到大家討論話有效, 就0係台灣 yahoo 度 bid 左一支返黎, 都唔駛 HK$250, 好抵 !!!!

好, 我又 keep 住 上黎報告下~

我之前都算細架喇, 餵人奶0個陣最高峰大左兩吋幾,
唔餵之後飲左兩劑收奶茶, 第二日即刻縮哂,
縮縮下仲俾原先細一吋, 真係渣都冇喇.... :-( :-(
我依家都應該係 AA...
2/6/2005 : 2.59 KGS8/6/2005 : 2.66 KGS15/6/2005 : 2.72 KGS20/6/2005 : 2.86 KGS4/7/2005 : 3.33 KGS12/9/2005 :4.78 KGS   57CM23/9/2005 : 5.16 KGS  60CM27/10/2005 : 5.53 KGS 61.5CM14/11/2005 : 5.52 KGS 63.5CM13/2/2006 : 6.37 KGS

民房

pls check PM

Pui_Pui 寫道:
ophe_cyc :
我岩岩contact 左個台灣 yahoo 個seller 啦, $8百幾台幣真係好平呀....請問你點匯錢比佢架(用card credit /寄cash 定去bank匯架),我要安排比錢啦,可唔可以教我呀??...thanks

[quote]

hi
早前0係依度見到大家討論話有效, 就0係台灣 yahoo 度 bid 左一支返黎, 都唔駛 HK$250, 好抵 !!!!

縮縮下仲俾原先細一吋, 真係渣都冇喇.... :-( :-(
[/quote]

別墅

我都試過日日飲, 成個人漲咗, 得個胸冇。

高比比之家 寫道:
我都試過飲豆漿.......胸就冇漲過!!!!
但個胃漲左好多...唔舒服

[quote]
suilangmui 寫道:

大家有冇試過飲豆漿呀? 我飲o左兩星期, 覺得漲o左少少.

別墅

一個個人啦, 我有一個同事唔係餵人奶, 佢大咗一個cup, 另外兩個同事唔係餵人奶就縮咗。

我都想知呀 !!!
我又係餵左三個月, 餵緊個陣係大左兩吋幾呀,
之後唔餵就飲左兩劑收奶茶, 即刻縮, 依家仲細個懷孕前... 我賴 d 收奶茶架喇~
但係好多人就算唔再餵都唔會細個之前架喎....

[quote]
BBIX 寫道:
其實我生第一個bb時,都係breastfeeding for 3mths,但我冇飲收奶茶,而個胸都係細過之前,而我又就生第2個,其實係唔係breastfeeding 一定細過以前ga,咁唔breastfeeding會唔會又大過之前呢?thks
[/quote]

民房

產品名稱: DHC B-more
使用時間: 15日
目前成效: 未見到有改變

禁止訪問

民房

pls check PM~

Ashley1000 寫道:
我都想知呀, 可否PM教我呀, THANKS

[quote]
pls check PM

[quote]
Pui_Pui 寫道:
ophe_cyc :

[quote]

hi

[/quote][/quote][/quote]

民房

產品名稱: DHC B-more
使用時間: 30日
目前成效: 大約 +0.5cm

大宅

我都想試下, 我餵左2個月人奶, 本來B而家得返AA咋,
Clarins / DHC, 好d呢?

大宅

想問喺咪要長期用? 會唔會打回原形?
你有上天堂的把握嗎?

子爵府

我都買o左 CLARINS支唔知乜gel, 個 sales 話係呢隻,
但我塗o左兩日都無反應, 唔知我無買錯呢 ?

民房

我用左 DHC 一個月, 效果唔明顯~ (只係 +0.5cm 左右, 真係條軟尺度得冇咁緊都0係返度喇...)
我諗... 應該要用幾個月先見到成績掛...
如果有 d 用幾日就見到明顯效果, 你都驚啦~
(正如當日我飲左兩劑收奶茶, 第二日即刻縮左吋幾兩吋, 就真係嚇死我喇....)

大宅

yes. I had 收奶茶 (black bean), also 即刻縮左吋幾兩吋 :-(
你有上天堂的把握嗎?

首頁

尾頁

跳至