興趣嗜好

跳至
[手機] sharp sx633

首頁

尾頁

侯爵府

sharp sx633

如果全新出讓有無人有興趣?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: sharp sx633

有呀. 幾錢? 咩色?
重咩唔要呀?

侯爵府

minmin,

部機其實未到手, 係申請standard chartered card 要加$1280換架 本來我打算要部dc, 但咁岩老公5見左部電話, 我就話換比佢, 佢答應左, 但standard chartered 出card 太慢 老公等5到, 走去買左6288. 比阿女又話5要 :-( :-(

so 睇下有無人要, otherwise 打去話換番部dc 算數 :cry:

部機係係smartone 拎 同係silver color. 我自己已有部pink color啦

賣幾錢? 而家smartone 賣緊$3880架, $3000啦, 我先無咁傷 :-( 我估1月中可以拎到封換機信, 你等5等得?

侯爵府

minmin,

岩5岩啫

洋房

你用$1280 換購, 賣出 $3000 緊係唔傷啦 ! 賺突!

侯爵府

1:99,

我雖然用$1280換, 但我要申請cards & 簽賬 net 我都係收 $1720, 一部nikon s9 都買5到. 我要sx633原意係諗住比老公用, 但sc 做野太慢, 我到而家都未收到換領信 老公5肯等, 買左部nokia 6288.

我而家自己用緊個部pink sx633 係用 $3,xxx 係smartone 買架

算啦, 我已打左去standard chartered 改左要番部nikon dc

侯爵府

1:99,

5可以用賺lor 如果有人真係諗住用$3888係smartone 買部silver sx633, 佢而家用$3000 買到, 佢先係賺左

首頁

尾頁

跳至