意見反饋
義工

母乳餵哺 今日: 3|主題: 84896

有無媽咪用緊medale既swing奶泵??

大宅

國民生產總值:3557

有無媽咪用緊medale既swing奶泵??

你地pump奶時,有無試過d奶倒流入部機度?
我部成日都會,我驚會整壞個motor...都唔知點解會係咁....

大宅

國民生產總值:2734

Re: 有無媽咪用緊medale既swing奶泵??

大食媽

我都是用食swing的,但so far都未試過有這個種情況出現(touch wood),你是否按指示插好d管,或者再講多d你的情況.

別墅

國民生產總值:601

我都有用...
touchwood 又無試過喎!

不如call agent 問吓la!

大宅

國民生產總值:2734

大食媽咪,

如果情況持續,你不如到專門店買一個硬喇叭代替原裝的軟喇叭,連黃色葉都好像是80元左右,有護協咭更有85折.

我換了之後,覺得硬的更好用,而且個設計係唔容易有你個情況出現.

大食媽咪 寫道:
你地pump奶時,有無試過d奶倒流入部機度?
我部成日都會,我驚會整壞個motor...都唔知點解會係咁....

別墅

國民生產總值:616

我有時喺stimulation mode嗰時會出現咁既問題,所以我一見d奶喺stimulation mode出得好急,我就即時轉出奶個mode,咁就ok啦。

大宅

國民生產總值:1412

我只係有少少水蒸氣流入條透明喉裡面,d奶就未試過會流入去,不過我買返來第二日便立即要換個插頭,因為燒咗~

瑪瑙宮

國民生產總值:141623

好媽媽勳章

大食媽咪,

我pump奶時 sometimes d奶倒流入部機度, 但很快我看到便急停, 所以只有小小入左去, so far 可以用及沒有問題的 !

但是我試過奶奶入了透明管及沒有沖洗好,d 奶發霉起克點, 最後買了1條新的要 $ 44 咁 lor ...........

大家小心及入了奶在透明管要馬上沖洗 !!

:lol: :lol: :lol:

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.