論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

家有老人家同住, 你地既傭工同佢相處愉快嗎?

如題. tks.

禁止訪問

Re: 家有老人家同住, 你地既傭工同佢相處愉快嗎?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個bun同我62,99都相處得好好.我地一齊住.
我99好煩,工人都可笑住口對佢,工人EQ好高.

男爵府

我阿媽同我住咗三年,前後用咗三個工人,三個都炒咗(因為我媽不滿佢地),期間日日我媽都有投訴,我差不多日日都要話工人,好辛苦好勞氣,跟住試咗10個,有兩個試後幾滿意但佢地話唔鍾意我媽唔肯來做,到請咗宜家呢個,一個月後我媽搬咗同我哥住,一路用到宜家,好好,但如果我媽仲同我住,我諗我又已經少咗兩個工人,因為我媽好麻煩,有時會專登擺張紙仔係d隱蔽位,過兩日走去睇吓仲有冇係度,有的話就又話個工人做野馬虎、偷懶,又要我話工人,好煩。

大宅

ok無乜大問題。之不過我都知個工人無咁聽我99話。

複式洋房

Me Too.
bbdou 寫道:
我阿媽同我住咗三年,前後用咗三個工人,三個都炒咗(因為我媽不滿佢地),期間日日我媽都有投訴,我差不多日日都要話工人,好辛苦好勞氣,跟住試咗10個,有兩個試後幾滿意但佢地話唔鍾意我媽唔肯來做,到請咗宜家呢個,一個月後我媽搬咗同我哥住,一路用到宜家,好好,但如果我媽仲同我住,我諗我又已經少咗兩個工人,因為我媽好麻煩,有時會專登擺張紙仔係d隱蔽位,過兩日走去睇吓仲有冇係度,有的話就又話個工人做野馬虎、偷懶,又要我話工人,好煩。

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

My mami is very麻煩, everyday they like Israel attack USA.

首頁

尾頁

跳至