興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有無媽咪訂了noddy / Milly and Molly

我見兩套教材主題幾好,不過香港買似乎好貴
請問是否好似砵砵巴士咁有故事及音樂vcd
大家在那裡買

大宅

Re: 請問有無媽咪訂了noddy / Milly and Molly

我在當當買[Noddy來了], RMB89.6, 裡面有12本故事書6隻vcd(每隻vcd2個故事). 每故事有1or2隻歌仔配合內容, 含國語英語, 好抵.
Noddy Click Here

別墅

Re: 請問有無媽咪訂了noddy / Milly and Molly

B1
請問如何付款,是否比RMB以及運費點計
謝謝你

大宅

ysy111104,
可選擇貨到付款, 接受港幣(之前是1:1, 不確定最近有沒有變更), 運費係基本運費$30+每本/套$1. 如買5本/套書, 總運費即$35. 購物詳情網站有述或可參考其他資深媽媽之前提供既寶貴意見.

別墅

B1
謝謝你的寶貴意見,等我買番套比仔仔做聖誕禮物先

子爵府

請問有冇人知道 "Noddy 來了" 及 "Noddy 學英語" 重點有沒有不同?
正義或會遲來但不會缺席

複式洋房

ysy111104 寫道:
B1
請問如何付款,是否比RMB以及運費點計
謝謝你

如果想訂NODDY,你睇下哩度:

http://www.xyprc.com/books.htm

我都訂左,但未到,係香港網,貨到付款,$120元,比當當
貴DD,但計埋當當運費,我諗計落差吾多~同埋佢地有門市
,可以到門市自行選擇其他貨品~

別墅

milk72116
非常謝謝你的資料
你幾時會收貨呀?

別墅

我今朝見到bk banner有個廣告noddy $100.-, 重有其他野都好底, 訂$500.-可送貨, 今朝同幾個同事訂左星期四送, 大力推介!!!

click here

伯爵府

好媽媽勳章

bro_and 寫道:
我今朝見到bk banner有個廣告noddy $100.-, 重有其他野都好底, 訂$500.-可送貨, 今朝同幾個同事訂左星期一送, 大力推介!!!
click here

你呢個係NODDY SING ALONG, 一套八隻碟, 每隻碟有三首歌, 不過就好短, 得個十幾分鐘, 換碟都換死 所以我谷鬼氣將佢八隻碟濃縮成一隻DVD唔駛咁鬼煩.
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

大宅

[Noddy 來了]有12個關於德育方面既故仔, 如教小朋友友誼, 學自己動手做, 如何用錢...etc.小B未曉當中道理會當卡通片睇, 順便聽英文同歌仔. [Noddy 學英語]及其系列除有故事書同vcd, 還有活動書, 掛圖, 貼紙, 較學術性及互動學英語, 適合幼兒及幼稚園小朋友. 要看您小朋友有多大囉!

bebepopo 寫道:
請問有冇人知道 "Noddy 來了" 及 "Noddy 學英語" 重點有沒有不同?

珍珠宮

CANDY_SAMSON 寫道:
你呢個係NODDY SING ALONG, 一套八隻碟, 每隻碟有三首歌, 不過就好短, 得個十幾分鐘, 換碟都換死 所以我谷鬼氣將佢八隻碟濃縮成一隻DVD唔駛咁鬼煩.

我反而鍾意咁短,睇 20 mins 做完就同個囡講:做完啦,熄電視啦!!咁佢就乖乖去熄電視
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

子爵府

B1,

你講解得好詳盡,唔該晒 :mrgreen:
正義或會遲來但不會缺席

大宅

請問有無人知呢24首歌既歌名? 因在當當見到有[Noddy快樂歌曲書]+CD含20首歌, 說是擇自[Noddy學英語], 只售人仔10.5. 謝謝!!

webjen 寫道:
[quote]
CANDY_SAMSON 寫道:

我反而鍾意咁短,睇 20 mins 做完就同個囡講:做完啦,熄電視啦!!咁佢就乖乖去熄電視 [/quote]

洋房

我都响書城買咗[Noddy快樂歌曲書]+CD,但又對noddy singalong有興趣
所以都好想知d歌一唔一樣,麻煩買咗NODDY SING ALONG的媽咪,可否告知歌名?
thx!

B1 寫道:
請問有無人知呢24首歌既歌名? 因在當當見到有[Noddy快樂歌曲書]+CD含20首歌, 說是擇自[Noddy學英語], 只售人仔10.5. 謝謝!!
[/quote]

珍珠宮

B1,浚媽媽

NODDY sing along

disc 1~
1. blow, wind, blow
2. do it wrong
3. ABC song

disc 2~
1. too many noddies
2. my family tree
3. hoki poki

disc 3~
1. awful people
2. being liked
3. i love you, you love me

disc 4~
1. the spark
2. my kite
3. teddy bear

disc 5~
1. i could pop
2. useful things
3. london bridge

disc 6~
1. toy town clock
2. i did something wonderful
3. twinkle, twinkle, little star

disc 7~
1. i help my garden grow
2. a different friend
3. head, shoulders, knees and toes

disc 8~
1. being here in toyland
2. pooosites
3. clap your hands

複式洋房

ysy111104 寫道:
milk72116
非常謝謝你的資料
你幾時會收貨呀?

大約12月尾,正確時間未知,佢地話因為斷貨~

複式洋房

如各媽咪說,NODDY SING ALONG, 同NODDY
來了其實係2樣野~
NODDY來了有12書+12vcd,國語,英語~
NODDY SING ALONG就1盒只有8vcd,冇書,同樣說國語,英語~
NODDY來了未到,吾知實物係點~
NODDY SING ALONG就cut左noddy既影片,再抽d
英文生字教小朋友~近似神奇英語既模式~

大宅

Monty,
Thank you so much. Noddy快槳歌曲書跟Noddy Sing Along完全唔同啦.

milk72116,
Noddy來了應只有12本書+6vcd (每cd2個故事國語英語輪住播)

洋房

Monty,
thanks for your information

首頁

尾頁

跳至